سلامت خانواده

آیا ادویه ها تجزیه می شوند؟ – اخبار آنلاین

طبق اخبار آنلاین ، به گفته طب سنتی ، بیشتر ادویه ها به دلیل ماهیت خشک آنها در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر هستند. در حقیقت ، از آنجا که رطوبت بیش از حد در بدن سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند ، مصرف ترکیبات خشک می تواند رطوبت اضافی را به جای رطوبت اصلی بدن از بین ببرد و ایمنی بدن را تقویت کند. البته تشخیص رطوبت زباله و تصفیه آن با پزشک متخصص است و استفاده از مصرف بیش از حد و دلخواه ادویه جات ترشی جات و سبزیجات می تواند رطوبت بدن را خشک و تجزیه و تحلیل کرده و انواع بیماری ها را ایجاد کند.

ادویه جات ترشی جات معمولاً در کارخانه ها تولید نمی شود و اغلب در صنعت ، سنگ زنی ، پرتوهای گاما و بسته بندی انجام می شود. بیشتر ادویه های موجود در کشور ما محصولاتی از کشورهایی مانند هند ، سریلانکا یا بنگلادش است.

بیشتر ماندگاری

ادویه جات ترشی جات در میان سرسخت ترین چاشنی های غذایی در برابر فساد به دلیل طبیعت خشک و کم ترکیبات ضد میکروبی است و عمر طولانی تر از سبزیجات خشک و سایر چاشنی ها دارد. ماندگاری ادویه جات ترشی جات ، اگر به طور کامل و پودر نباشد ، بسیار کمتر از مرطوب و پوسیدگی خواهد بود. ادویه های کامل ، نه پودر ، تا 5 سال قابل ذخیره است و سبزیجات خشک و ادویه های پودر تا 5 سال.

بهترین تاریخ استفاده

معمولاً تاریخ ادویه جات ترشی جات بهترین تاریخ محصول از نظر رایحه ، طعم و رنگ آمیزی است که می تواند به عنوان منقضی نیز استفاده شود. ادویه جات ترشی جات اغلب از نظر غذایی خاصی ندارد و برای افزایش مواد مغذی بدن مصرف نمی شود ، بنابراین با انقضا تاریخ استفاده ، فقط کیفیت محصول از جمله طعم و رنگ ، کاهش و کیفیت ، اما باعث مسمومیت یا بیماری و مشکلات سلامتی برای مصرف کننده نمی شود.

امکان قالب گیری

ادویه جات ترشی جات به دلیل ترکیبات ضد میکروبی آنها فساد باکتریایی ایجاد نمی کند اما قالب ایجاد می کند. اگر ادویه را در یک مکان گرم و مرطوب نگه دارید ، آنها یک خمیر ، چسبندگی و درهم و برهم را می گیرند و امکان قالب گیری یا تغییر رنگ ، بو و طعم وجود دارد که استفاده نشده و در صورت استفاده در طولانی مدت ، می تواند باعث ایجاد عوارض در بدن شود.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا