توصیههای طب ایرانی برای تقویت قلب

به گفته ودا ، زهر گلامی ، رئیس وزارت توسعه بهداشت دفتر پزشکی ایران و وزارت بهداشت مکمل ، اهمیت حفظ سلامت قلب را به عنوان مهمترین اندامهای بدن ، با بیان اینکه در طب ایرانی به عنوان یکی از ستون های اصلی زندگی شناخته می شود و نقش مهمی در زندگی و کیفیت زندگی در زندگی و کیفیت زندگی نشان می دهد ، اشاره کرد.
وی با تأکید بر نقش اساسی یک سبک زندگی سالم در جلوگیری از بیماری های قلبی ، گفت: در دانشکده پزشکی ایران ، مشاهده شش اصل حفظ سلامت به عنوان سلامت ارگان ها از جمله قلب شناخته می شود. مشاهده اصول مانند تغذیه متعادل ، فعالیت بدنی منظم ، آرامش ، خواب کافی ، تهویه مناسب و جلوگیری از عوامل آسیب رسان ، نه تنها از بیماری های قلبی جلوگیری می کند ، بلکه باعث تقویت قلب و بهبود کیفیت زندگی می شود.
غلامی بر لزوم تحرک روزانه برای سلامت قلب تأکید کرد: ورزش منظم یکی از مبانی اصلی تقویت قلب است. در طب ایران توصیه می شود که ورزش باید ملایم ، تدریجی و مداوم باشد. فعالیت هایی از قبیل پیاده روی در هوای پاک ، دوچرخه سواری و شنا باعث افزایش گردش خون می شود به طوری که با افزایش ضربان قلب ، گرمای غریزی ، گرمای غریزی خفیف را تقویت می کند و قلب را اضافه می کند. ورزش سنگین یا ناگهانی ، به ویژه در افرادی که سابقه مشکلات قلبی دارند ، می توانند مضر باشند و قبل از هرگونه فعالیت باید با پزشک خود مشورت کنند.
وی افزود: در بخش دیگری از اظهارات خود در مورد اهمیت خواب به اندازه کافی برای حفظ سلامت قلب ، وی افزود: خواب عمیق و منظم فرصتی برای بازسازی قدرت بدن و احیای عملکرد اندام ها از جمله قلب است. خواب شب باید بین 1 تا 2 ساعت باشد. بر اساس خلق و خوی افراد و در ساعات معمولی شب باشد. بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است که مطابق با ریتم طبیعی بدن است. وی ادامه داد: بی خوابی مکرر یا بی خوابی می تواند فشار خون را افزایش دهد ، عضله قلب و اضطراب را تضعیف کند و در نهایت عملکرد قلب و گردش خون را مختل کند.
Gholami pointed to the characteristic of the heart: The heart is known in Iranian medicine, which is known to be more delicate and bloodthirsty eggs such as honey egg yolk, lamb and quail, apples, oranges, olives, almonds, pistachios, raisins, raisins, raisins, raisins, raisins, raisins.
“بعضی از غذاها به ویژه برای قلب مفید هستند ؛ از جمله سیب های سیب مانند ، که سیب های رنده شده ، گلاب ، عسل و زعفران را ترکیب می کنند. این غذا به کمک به نشاط قلب با تنظیم سودا و تقویت روح کمک می کند. شربت همچنین باعث کاهش استرس ، افسردگی ، ترس و ترس می شود و علاوه بر تقویت قلب و بهبود رنگ چهره.
غلامی خاطرنشان کرد: سایر غذاهای مؤثر شامل بادام (بادام ، عسل و گلاب) است که به دلیل لطافت ، تقویت قلب و گرمای غریزی ، مربا یا خمیر آن است ، به خصوص اگر از عسل ساخته شود ، که یک قلب و عصب طبیعی است ، یک پارچ ، طبیعت.
وی تأکید کرد: این غذاها باید بسته به خلق و خوی فرد ، وضعیت جسمی فرد و تجویز متخصصان طب ایرانی ، به مقدار متعادل خورده شوند.
رئیس وزارت بهداشت و درمان دفتر پزشکی و مکمل های ایران گفت: سبزیجات سبز و برگ مانند اسفناج و کلم نیز به دلیل بسیاری از مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها مفید هستند.
وی ادامه داد: مصرف نسخه های نمایشی مانند آب لیمو ، زرشک برای قلبهای بلند ، گلهای بوراژ با والریان ، گازل ، نارنجی بهار و زعفران همه شاد ، آرامش بخش و مقوی هستند. همچنین با بوی خوبی مانند گلاب ، نعنا ، گل ، دارچین ، دارچین و زعفران استنشاق می شود ، می تواند روح را نوازش کند و به آرامش قلب کمک کند.
گلامی در پایان گفت: امید و ناامیدی ، انسجام با افراد خوب ، ورزش منظم ، گشت و گذار در طبیعت ، گوش دادن به موسیقی خفیف و طبیعت ، عبادت و توجه صمیمانه به خدا همه قوی ترین تقویت کننده های قلب هستند. سلامت قلب نتیجه مجموعه ای از انتخاب های مناسب در تغذیه ، تحرک ، آرامش ذهنی و پیروی از اصول بهداشت است. پایبندی به این اصول نه تنها در جلوگیری از بیماری های قلبی مؤثر است ، بلکه به طور قابل توجهی کیفیت زندگی را بهبود می بخشد.