سلامت خانواده

اسرار مخفی لبنیات ؛ کدام مفید و کدام مضر است؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

لبنیات مدتهاست که جایگاه ویژه ای در سبد غذایی ما بوده و به عنوان منبع غنی پروتئین ، کلسیم و ویتامین ها شناخته می شود ، اما آیا همه محصولات لبنی به همان اندازه مفید هستند؟ چگونه می توانیم از مزایای این گروه غذایی بهره مند شویم و از عوارض جانبی احتمالی آن جلوگیری کنیم؟

Mansour Rezaei ، متخصص تغذیه و عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی ، به این سؤالات پاسخ داد و نکات ارزشمندی در مورد مصرف لبنیات ارائه داد.

لبنیات

رضای با اشاره به محتوای غنی از آب ، مواد معدنی و پروتئین ، تأکید کرد: برای به حداکثر رساندن فواید لبنیات ، بهتر است شیر و ماست را با صلح خود بخورید. این به معنای ترکیباتی است که به بهبود هضم و جذب مواد مغذی کمک می کنند. به عنوان مثال ، شیر را با خرما یا موز (شیر) بمالید یا کمی زردچوبه یا فلفل اضافه کنید به شیر می تواند به اصلاح خلق و خوی کمک کند.

ماست انتخاب هوشمند

یکی از مواردی که رضای ذکر کرد نقش ما در جلوگیری از اسهال مسافرتی است و افزود: “اگر قصد سفر دارید ، حتما ماست را در سبد غذایی خود قرار دهید.” در مورد روغن های حیوانات ، روغن کرمانشاه یا روغن زرد بهترین است. این روغن فقط برای افرادی که فعالیت بدنی سنگین مانند کشاورزی و ساخت و ساز انجام می دهند ، مفید است.

راه حل های هوشمند برای عدم تحمل لاکتوز

رضه به افرادی که از عدم تحمل لاکتوز رنج می برند ، توصیه کرد: افرادی که از عدم تحمل لاکتوز رنج می برند می توانند راهنمایی برای مصرف ماست و ماست باشند. با توجه به فرآیند تخمیر ، این محصولات دارای لاکتوز کمتری هستند و هضم آن آسان تر است. این افراد می توانند به جای شیر ساده ، شیموا استفاده از شیر را از مقادیر کم شروع کرده یا شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید تا بدن آنها به تدریج به لاکتوز عادت کند.

شیر و پنیر محلی ، توصیه نمی شود

در حالی که بسیاری از ما فکر می کنیم شیر و پنیر محلی سالم تر است ، رضای نظر دیگری دارد و گفت: “جوشاندن شیر فله در خانه کیفیت آن را کاهش می دهد.” در کارخانه ها ، دریچه با فشار ، خلاء و درجه حرارت پاستوریزه می شود ، که روشی علمی تر و بهداشتی تر است. بنابراین ، شیر فله را فقط از یک مکان امن درست کنید و در کل ، من شیر و پنیر محلی را توصیه نمی کنم. این نشان می دهد که گاهی اوقات آنچه ما سنتی می نامیم لزوما بهترین نیست.

هشدارها در مورد کشک ، بستنی و ریفلاکس

وی در ادامه با سایر محصولات لبنی که باید در مورد مصرف محتاط باشند ، صحبت کرد و افزود: “به دلیل شور بودن ، کشک می تواند کلسیم را از بدن دفع کند.” بستنی حاوی قند و چربی زیادی است و باید در اعتدال مشاهده شود.

متخصص تغذیه خاطرنشان کرد ریفلاکستوصیه می شود که حجم غذا را کاهش داده و تعداد وعده های غذایی را افزایش دهید. همچنین ، محدود کردن چربی ، روغن ، شیر پر از چربی ، چای ، قهوه ، شکلات ، غذاهای چرب و غذاهای شور باید محدود باشد. با توجه به این نکات تخصصی و عملی ، ما می توانیم بیشتر از رژیم لبنی آگاه شویم و از مزایای بیشمار آنها لذت ببریم. سلامتی شما اولویت ماست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا