چگونه می توان با وجود استعداد چاقی وزن کم کرد؟

براساس گزارش خبری ، وب سایت Oxpress Moderic گزارش می دهد:
IRNA در یک مطالعه طولانی مدت که در مجله چاقی/ چاقی معتبر منتشر شده بود ، نوشت ، رابطه معنی داری بین زمان وعده های غذایی و تأثیر ژنهای چاقی. این مطالعه در چهار کلینیک تخصصی اسپانیایی با مشارکت 1800 بزرگسال با چاقی یا اضافه وزن (متوسط سن 2 سال) انجام شد.
یافته های محققان نشان داد که ساعت غذا بر وزن تأثیر می گذارد ، و هر یک ساعت تأخیر در متوسط مصرف زمان (بین اولین و آخرین وعده غذایی روزانه) با افزایش شاخص توده بدن (BMI) و افزایش 3.5 درصدی وزن بدن پس از 5 سال پیگیری همراه است. در افرادی که بالاترین استعداد ژنتیکی چاقی را دارند ، تأخیر در غذا هر ساعت منجر به افزایش شاخص توده بدنی با 3.5 امتیاز می شود.
چرا غذا خوردن مهم است؟
پاسخ در ساعت بدن (ریتم های شبانه روزی) نهفته است: مواد غذایی به عنوان یک هماهنگ کننده بیولوژیکی (Zeitgeber) عمل می کند و ریتم اندام های متابولیکی (کبد ، لوزالمعده ، بافت چربی) را تنظیم می کند.
تأخیر در خوردن غذا باعث ساعت مرکزی بدن (وابسته به نور) و ساعت اندام های دستگاه گوارش می شود و در نتیجه ، این ناسازگاری باعث افزایش ذخیره چربی بدن می شود و کاهش وزن پایدار را مختل می کند.
براساس این مطالعه ، خوردن در اوایل روز ، به ویژه برای افراد دارای استعداد ژنتیکی برای چاقی ، روشی مؤثر برای کاهش وزن است.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین