راز حافظه قوی و سلامت قلب در یک میوه کوچک

خواص تمشک بسیار زیاد است و یکی از مؤثرترین داروهای برای مقابله با سرطان و چاقی است. تمشک یک میوه و محصول تجاری خوشمزه است که در سراسر جهان رشد می کند. میوه تمشک دارای رنگهای مختلفی از جمله بنفش ، طلا ، قرمز و سیاه است که در تهیه مربای میوه و سالاد استفاده می شود.
تمشک منبع غنی ویتامین ، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. این ماده حاوی مقادیر کمی سیانیدین ، اسید سالیسیلیک ، اسید گالیک و اسید کوئرستین است. تمشک یک ارزش میوه کم کالری با ارزش غذایی بالا و منیزیم زیادی است. این میوه بدون کلسترول است و فواید سلامتی زیادی دارد
برای عروق و قلب مفید است
پتاسیم در تمشک تازه باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون می شود. انواع توت ها حاوی مقدار زیادی منگنز ، مس و آهن هستند – مواد معدنی مورد نیاز برای تولید گلبول های قرمز (گلبول های قرمز) و ویتامین C به بازسازی و تقویت بافت های مختلف از جمله رگ های خونی کمک می کند.
تأثیر بر باروری
ویتامین C و منیزیم هنگام کار جامع باروری زن و زن را بهبود می بخشند. یک تئوری ادعا می کند که آنتی اکسیدان های تمشک تأثیرات مفیدی بر کیفیت اسپرم دارند و خطر سقط جنین را کاهش می دهند. تمشک تأثیر خوبی بر بدن مادران باردار و شیرده دارد و به عنوان یک سینه گیاهی قادر به تنظیم چرخه قاعدگی ، تسکین درد و کاهش شدت خونریزی است. تمشک نیز برای تقویت شیردهی مفید است.
تمشک برای تقویت حافظه
آموزش می تواند از آسیب مغزی و اختلال حافظه ناشی از تغییر سن جلوگیری کند. مطالعات نشان داده اند که استفاده مکرر از انواع توت های سرشار از فلاونوئیدها از عملکردهای شناختی بدن پشتیبانی می کند. کشف دیگر دانشمندان این است که آنتوسیانین ها ، در ترکیب با کوئرستین ، از کاهش حافظه مرتبط با حافظه جلوگیری می کنند.
233233
منبع:خبرآنلاین