سلامت خانواده

غذاهای “فوق العاده فرآوری شده” احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محققان خاطرنشان كردند كه علاوه بر این واقعیت كه غذاهای فوق العاده پردازش شده اغلب از نظر نمک ، قند و چربی زیاد هستند ، افرادی كه بسیاری از این غذاها را مصرف می كنند ، غذاهای سالم و ضد سرطان کمتری مصرف می کنند.

تیمی به سرپرستی یونگ جونگ وو ، بیمارستان سرطان سرطان Chong Chong Chong ، گفت: “غذاهای کم ارزش فرآیند مانند میوه ، سبزیجات ، ماهی و غلات کامل با افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه همراه هستند.”

غذاهای فوق العاده پردازش شده عمدتاً از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی های اشباع شده ، نشاسته و مواد افزودنی تولید می شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده ای از مواد افزودنی هستند تا آنها را خوشمزه تر ، جذاب تر و ماندگار تر از جمله رنگ ها ، امولسیون ها ، طعم دهنده ها و تثبیت کننده ها تر کنند.

به عنوان مثال ، کالاهای پخته شده بسته بندی شده ، غلات شیرین ، محصولات آماده -استفاده یا آماده شده و برش های سرد را می توان ذکر کرد.

مصرف غذاهای فوق العاده پردازش شده در حال حاضر با سه مشکل سلامتی از جمله بیماری قلبی ، چاقی ، دیابت ، برخی از انواع سرطان و افسردگی همراه است.

این مطالعه جدید ممکن است به سرطان ریه ، قاتل اصلی سرطان ، به لیست اضافه شود.

تیم تحقیقاتی آزمایش های غربالگری سرطان مبتنی بر ایالات متحده ، ریه ، روده بزرگ و تخمدان (PLCO) را مورد مطالعه قرار داد.

این آزمایشات به دنبال شیوع سرطان و مرگ و میر ناشی از آن در سنین 1 تا 2 برای افراد مسن بود. حدود 5 شرکت کننده در پرسشنامه های دقیق رژیم غذایی که غذاهای زیر را طبقه بندی می کنند پر شده اند: فرآوری نشده یا با حداقل پردازش. حاوی مواد اولیه فرآوری شده است. پردازش شده و موارد فوق پردازش شده است.

هنگامی که صحبت از غذاهای عالی است ، محققان ، به ویژه روی خامه و همچنین پنیر خامه ای ، بستنی ، ماست یخ زده ، غذاهای سرخ شده ، محصولات پخته شده ، میان وعده های شور ، غلات صبحانه ، نودل فوری ، سوپ و سس ، مارگارین ، شیرینی ، نوشیدنی ، نوشیدنی ، نوشیدنی

به طور متوسط ، بزرگسالان آمریکایی که در این مطالعه ثبت نام کرده اند ، روزانه سه وعده غذایی فوق العاده پردازش شده ، اغلب گوشتهای فرآوری شده و نوشیدنی های گازدار یا نوشیدنی های غذایی مصرف می کردند.

این گروه تحقیقاتی خاطرنشان كردند كه در طی دوره متوسط 4 سال پیگیری ، 5 مورد جدید سرطان ریه تشخیص داده شد.

این تجزیه و تحلیل نشان داد که حتی پس از در نظر گرفتن عوامل خطر شایع سرطان ریه مانند سیگار کشیدن و کیفیت رژیم غذایی ضعیف ، افرادی که در مصرف روزانه غذاهای فوق العاده فرآیند بودند ، 5 درصد بیشتر احتمال ابتلا به سرطان ریه را داشتند.

محققان خاطرنشان كردند كه با افزایش این غذاها ، مصرف غذاهای تازه و سالم نیز كاهش می یابد.

محققان گفتند: “این یافته ها باید توسط سایر مطالعات بزرگ در مقیاس در جمعیت ها و محیط های مختلف تأیید شود ، اما اگر یک رابطه علّی تأیید شود ، محدود کردن روند مصرف غذاهای فوق العاده پردازش شده در سراسر جهان می تواند به کاهش بار سرطان ریه کمک کند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا