مصرف نمک دریا برای کنترل فشار خون مناسب است؟

در پاسخ به این عقیده رایج مبنی بر اینکه نمک دریایی یا نمک صورتی می تواند یک جایگزین سالم تر برای نمک معمولی باشد و حتی به کنترل فشار خون کمک می کند ، انواع نمک بدون در نظر گرفتن منبع آن ، عمدتاً از ترکیبات سدیم و کلرید تشکیل شده است. سدیم در نمک فشار خون را افزایش می دهد زیرا مایعات اضافی در بدن دارد. بنابراین ، تعویض نمک دریایی یا نمک صورتی به جای نمک معمولی هیچ تفاوتی در کاهش فشار خون در صورت مصرف بیش از حد ایجاد نمی کند.
در پاسخ به اینکه نمک دریایی و نمک صورتی برای کنترل فشار خون مناسب است ، وزارت بهداشت بهبود تغذیه گفت: تمام نمک ها از مولکول های سدیم و کلرید تشکیل شده اند. سدیم می تواند فشار خون را افزایش دهد زیرا مایعات اضافی در بدن دارد.
محتوای سدیم نمک دریایی و نمک خوراکی یکسان است. با این حال ، اگر مقدار سدیم شما مصرف کنید از حد توصیه شده فراتر رود ، استفاده از نمک دریایی به جای نمک معمولی اهمیتی ندارد. نمک دریایی عمدتا ترکیبات ثبت نشده است و حاوی عناصر سرب ، جیوه و آرسنیک است که بیماری هایی مانند سرطان را فراهم می کند.
همچنین ، نمک دریایی تصفیه شده ، گرچه برداشته شده است ، اما حاوی ید (یک ماده مغذی ضروری است که به حفظ سلامت تیروئید کمک می کند). با این حال ، منبع اصلی ید از نمک است.
ید ناکافی به بدن با عوارض بی شماری از جمله گواتر ، ناهنجاری های مادرزادی ، افزایش سقط جنین و مرگ ، کم کاری تیروئید مادرزادی ، گروه کر و رژ لب مادرزادی و کاهش علاقه اطلاعات همراه است. بنابراین توصیه می شود از نمک دریایی یا نمک صورتی برای تأمین نمک روزانه استفاده شود.
پایان پیام/