اخبار سلامت

ساندویچ های سرد باید در دمای یخچال نگهداری شوند

محمد رضا نصیری با اشاره به افزایش ساندویچ های سرد در فصل گرما و سفر ، بر رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی و شرایط نگهداری این محصولات تأکید کرد و گفت: ساندویچ های سرد شامل موادی مانند پنیر ، گردو و خرما و به دلیل کمبود پخت و پز یا آشپزی است. هرگونه نقص در زنجیره سرد (حفظ دمای سرما از تولید تا مصرف) یا بسته بندی نامناسب می تواند باعث ایجاد میکروب ، فساد سریع و حتی مسمومیت غذایی شود.

وی افزود: بازرسان سازمان غذا و دارو دائماً در حال بازدید از خطوط تولید ساندویچ های سرد در کارخانه ها و کارگاه های آموزشی هستند. کنترل کیفیت مواد اولیه ، نظارت بر روند تولید و بسته بندی و همچنین حفظ زنجیره سرد در حمل و نقل از مهمترین ارزیابی است. درج کامل و دقیق اطلاعات محصول روی برچسب همچنین به مصرف کنندگان کمک می کند تا یک انتخاب ایمن را انتخاب کنند.

وی به شهروندان توصیه كرد كه به سلامت بسته بندی ، شماره مجوز سلامت توجه كنند و هنگام خرید این محصولات ، آن را در یخچال حفظ كنند. همچنین ، در صورت مشاهده هرگونه تخلف ، موضوع را از طریق سیستم 190 یا سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گزارش دهید.

تأکید کرد: سلامت جامعه به مصرف مواد غذایی سالم بستگی دارد و سازمان غذا و داروی موظف است از آن محافظت کند.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا