سلامت خانواده

هشدار اشتباه اشتباه که چای را به سم تبدیل می کند

چای یک نوشیدنی سالم و معطر است و بسیاری از افراد به نوشیدن آن بعد از وعده های غذایی عادت دارند. با این حال ، اگر برخی از اشتباهات رایج را مرتکب شوید ، این اشتباهات می تواند برای سلامتی مضر باشد.

به گفته کارشناسان ، شما باید زمان دم کردن ، دما و میزان برگ چای مورد استفاده را در نظر بگیرید. پنج اشتباه رایج وجود دارد که باید از نوشیدن چای سالم و مفید خودداری کنید:

تولید چای ضخیم:

توصیه می شود از یک قاشق چایخوری چای برای هر فنجان و برای مقادیر بیشتر ، یک قاشق چایخوری اضافی استفاده کنید. چای بسیار متمرکز حاوی درصد بالایی از کافئین است که می تواند سیستم عصبی را تحریک کند و تانن هایی داشته باشد که می تواند منجر به اختلالات روده و یبوست شود. همچنین یک دیورتیک قوی است ، بنابراین بهتر است از مصرف بیش از حد جلوگیری کنید.

دم کردن چای برای مدت طولانی ، به خصوص چای قدیمی:

چای قدیمی بیشتر مزایای سلامتی خود را از دست می دهد و همچنین به میکروارگانیسم های بیماری زا اجازه می دهد که می تواند باعث ایجاد مشکلات سلامتی شود. بنابراین ، بهتر است هر بار چای تازه درست کنید.

نوشیدن چای بسیار داغ:

نوشیدنی های بسیار گرم باعث تحریک گلو ، مری و غشاهای مخاطی معده می شوند که می توانند باعث ایجاد زخم و افزایش خطر عفونت و تومورهای بدخیم شوند.

نوشیدن چای با معده خالی:

توصیه می شود که شما نیم ساعت بعد از غذا چای بنوشید ، زیرا می تواند غذا را هضم کرده و به تسریع در متابولیسم کمک کند. نوشیدن آن با معده خالی می تواند اشتها را به دلیل اثر گرسنه عصاره برگ چای سرکوب کند.

نوشیدن چای بلافاصله پس از غذا:

برخی از اجزای چای ممکن است از جذب پروتئین ، آهن و سایر مواد مغذی مهم جلوگیری کند ، بنابراین بهتر است نیم ساعت پس از غذا صبر کنید و سپس چای بنوشید.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا