هشدار اشتباه اشتباه که چای را به سم تبدیل می کند

چای یک نوشیدنی سالم و معطر است و بسیاری از افراد به نوشیدن آن بعد از وعده های غذایی عادت دارند. با این حال ، اگر برخی از اشتباهات رایج را مرتکب شوید ، این اشتباهات می تواند برای سلامتی مضر باشد.
به گفته کارشناسان ، شما باید زمان دم کردن ، دما و میزان برگ چای مورد استفاده را در نظر بگیرید. پنج اشتباه رایج وجود دارد که باید از نوشیدن چای سالم و مفید خودداری کنید:
تولید چای ضخیم:
توصیه می شود از یک قاشق چایخوری چای برای هر فنجان و برای مقادیر بیشتر ، یک قاشق چایخوری اضافی استفاده کنید. چای بسیار متمرکز حاوی درصد بالایی از کافئین است که می تواند سیستم عصبی را تحریک کند و تانن هایی داشته باشد که می تواند منجر به اختلالات روده و یبوست شود. همچنین یک دیورتیک قوی است ، بنابراین بهتر است از مصرف بیش از حد جلوگیری کنید.
دم کردن چای برای مدت طولانی ، به خصوص چای قدیمی:
چای قدیمی بیشتر مزایای سلامتی خود را از دست می دهد و همچنین به میکروارگانیسم های بیماری زا اجازه می دهد که می تواند باعث ایجاد مشکلات سلامتی شود. بنابراین ، بهتر است هر بار چای تازه درست کنید.
نوشیدن چای بسیار داغ:
نوشیدنی های بسیار گرم باعث تحریک گلو ، مری و غشاهای مخاطی معده می شوند که می توانند باعث ایجاد زخم و افزایش خطر عفونت و تومورهای بدخیم شوند.
نوشیدن چای با معده خالی:
توصیه می شود که شما نیم ساعت بعد از غذا چای بنوشید ، زیرا می تواند غذا را هضم کرده و به تسریع در متابولیسم کمک کند. نوشیدن آن با معده خالی می تواند اشتها را به دلیل اثر گرسنه عصاره برگ چای سرکوب کند.
نوشیدن چای بلافاصله پس از غذا:
برخی از اجزای چای ممکن است از جذب پروتئین ، آهن و سایر مواد مغذی مهم جلوگیری کند ، بنابراین بهتر است نیم ساعت پس از غذا صبر کنید و سپس چای بنوشید.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین