سلامت خانواده

کدام غذاها خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند؟

سرطان روده بزرگ به عنوان یک سرطان کولورکتال همچنین مشخص شده است که یکی از شایع ترین انواع سرطان در بین مردان و زنان در سراسر جهان است و به عنوان دومین عامل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده شناخته می شود. اگرچه سابقه خانوادگی و سن از مهمترین دلایل این بیماری است ، اما رژیم غذایی نیز نقش مهمی در این زمینه دارد. در اینجا برخی از غذاها وجود دارد که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد:

گوشت قرمز و فرآوری شده

نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد. سازمان بهداشت جهانی (WHO) همچنین اظهار داشته است که نیترات و نیتریت موجود در گوشت فرآوری شده به مرور زمان به پوشش روده بزرگ آسیب می رساند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

غذاهای سرخ شده و فست فود

غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ شده ، آرد سوخاری ، ساندویچ و همبرگر از چربی اشباع شده و چربی های ترانس زیاد هستند و در دماهای بالا پخته می شوند. مطالعات نشان داده است که خوردن غذای سرخ شده و فست فود در چربی های ناسالم ، نمک ، قند و مواد افزودنی می تواند بر سلامت روده تأثیر منفی بگذارد و باعث التهاب مزمن و مقاومت به انسولین می شود که به سرطان روده بزرگ کمک می کند.

غذاهای کربوهیدرات شیرین و تصفیه شده

غذاهای شیرین و کربوهیدراتهای تصفیه شده ممکن است بی ضرر به نظر برسند ، اما منجر به چاقی ، دیابت و التهاب مزمن می شود که همه آنها عوامل خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند. نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف نوشیدنی های شیرین خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد.

غذای فرآوری شده

غذاهای فرآوری شده سرشار از نمک ، شکر و چربی هستند و فیبر و مواد مغذی بسیار کمی دارند. مصرف منظم این غذاها می تواند روده را تضعیف کرده و خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. بنابراین توصیه می شود میان وعده های بسته بندی شده مانند تراشه ها مصرف کنید ، نودل فوراً غذاهای آماده شده و پنیر فرآوری شده را محدود کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا