نتایج منفی مطالعه غذای بیمارستان

غذاهای بیمارستانی مدتهاست که شوخی می کنند ، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که آنها واقعاً ممکن است تهدیدی برای سلامتی ایجاد کنند ، زیرا رژیم های غذایی با کیفیت پایین در بیمارستان ها و خانه های سالمندان مطابق با استانداردهای اساسی تغذیه ای نیستند.
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: هرکسی که در بیمارستان بستری بوده یا در هنگام وعده های غذایی در بیمارستان بوده است می تواند آزمایش کند که غذای بیمارستان ممکن است خوشایند نباشد. آنچه که اغلب بی رنگ و غیرقابل توصیف است برای مدت طولانی در مراکز پزشکی ارائه شده است و شهرت بدی کسب کرده است.
تحقیقات جدید توسط موسسه تحقیقات PIK (PIK) ، بیمارستان دانشگاه Charité در برلین و دانشگاه استنفورد ، کیفیت مواد غذایی ارائه شده در بیمارستان های آلمانی و خانه های سالمندان مورد بررسی قرار گرفته است. محققان ، به عنوان اولین مطالعه جامع در مورد نوع خود ، همچنین آثار زیست محیطی مواد غذایی ارائه شده در این موسسات را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
دکتر لیزا پرونر ، نویسنده و محقق مسئول در PIK و SHARITE می گوید: “ما دریافتیم که وعده های غذایی حاوی غذاهای سبزیجات بسیار کوچکی مانند سبزیجات ، میوه ها ، غلات کامل و حبوبات ، از جمله دانه های پر رنگ ، قندهای اضافه شده ، نمک و چربی است.” این منجر به مواد مغذی کافی و کیفیت پایین رژیم غذایی بیمارستان می شود.
محققان برنامه ها و دستور العمل های رژیم غذایی را از دو بیمارستان و سه خانه سالمندان در سراسر آلمان جمع آوری کردند. آنها کیفیت مواد غذایی را با استفاده از یک شاخص تغذیه سالم 1 (HEI-1) اندازه گیری کردند ، که میزان تطبیق مواد غذایی با دستورالعمل های غذایی و رژیم غذایی سیاره ای (PHDI) را ارزیابی کرد ، که رژیم غذایی را که از سلامت انسان و سیاره زمین پشتیبانی می کند ، برآورده کردند.
محققان همچنین مواد مغذی ارائه شده را با مقادیر غذایی توصیه شده مقایسه کردند. آنها برای اندازه گیری تأثیرات زیست محیطی ، تأثیر تهیه مواد غذایی را از طریق عواملی مانند استفاده از زمین ، انتشار گازهای گلخانه ای و مصرف آب مورد بررسی قرار دادند.
شاخص تغذیه سالم (HEI-1) بر اساس 4 مؤلفه رژیم غذایی ، 2 امتیاز را ارائه می دهد ، که به اندازه کافی “کافی” (غذاهایی مانند میوه ، سبزیجات ، غلات کامل ، لبنیات ، پروتئین و چربی های سالم) و “حد مجاز” (محدود کردن غلات تصفیه شده ، نمک ، چربی های اشباع) است. هرچه نمره بالاتر باشد ، مطابق با دستورالعمل های غذایی بیشتر است.
شاخص تغذیه سالم سیاره ای (PHDI) نیز در سال 2 برای تراز کردن بهتر اهداف تغذیه و پایداری معرفی شد. این شاخص از 2 امتیاز و بر اساس 2 مؤلفه تغذیه ای به دست می آید. این مؤلفه ها ، که از توصیه های کمیسیون غذا ، سیاره و غذا گرفته شده است ، به کفایت ، اعتدال ، بهینه سازی و نسبت طبقه بندی می شوند. این چارچوب برای تغذیه جمعیت جهانی و در عین حال آسیب های زیست محیطی طراحی شده است.
محققان مطالعه کردند که موسسات نمره 1 به 2 را در شاخص HEI-1 (HEI-1 “دریافت کردند و شاخص تغذیه دکتری 1 به 2 امتیاز کسب کرد.
بیشتر کالری ها توسط غذاهای حیوانی مانند گوشت قرمز و لبنیات ، دانه های تصفیه شده ، قندهای اضافه شده و چربی های حیوانات تأمین می شدند و کمتر از 5 ٪ کالری از غذاهای گیاهی سالم مانند حبوبات ، آجیل و سبزیجات تهیه می شد.
این مطالعه همچنین کمبودهای تغذیه ای را نشان داد. مصرف پروتئین در خانه های سالمندان کمتر از 5 ٪ از مقادیر توصیه شده بود ، و خطرات ناشی از از دست دادن عضلات ، ضعف و تأخیر در بهبود را برجسته می کرد. ریز مغذی ها (ویتامین های B ، ویتامین های C ، پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، آهن و روی) بسیار مهم بودند و کمتر از 2 ٪ از مقادیر توصیه می شدند. در حالی که نمک و چربی های اشباع زیاد بود.
از نظر محیط زیست ، غذاهای با منشأ حیوانات نیز حدود 2 درصد از اثرات محیطی را تولید می کردند ، اگرچه آنها فقط حدود 2 درصد از وزن و کالری مواد غذایی و حدود 2 درصد پروتئین را تشکیل می دادند.
گوشت به تنهایی مسئولیت حدود 2 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای و حدود 2 درصد از تأثیر کاربری اراضی را بر عهده داشت. لبنیات دومین عامل اصلی بود. لوبیا و آجیل ، که پروتئین های پایدار تر هستند ، کمتر از یک درصد از کل مواد غذایی را تشکیل می دهند.
Portener می گوید کالری مصرف غذاهای سالم سبزیجات کمتر از یک پنجم از همه موسسات بود که بسیار کمتر از 2 ٪ توسط رژیم غذایی سیاره ای توصیه می شود. در همین زمان ، غلات تصفیه شده بیش از 2 ٪ کالری و گوشت قرمز را 5 ٪ تا 5 ٪ تشکیل می دادند که منجر به کیفیت کلی رژیم غذایی ضعیف شد. غذاهای با منشأ حیوانات ، یعنی گوشت قرمز و لبنیات نیز دلایل اصلی اثرات منفی زیست محیطی از جمله انتشار گازهای گلخانه ای ، تغییر کاربری اراضی و آلودگی آب بودند.
البته این مطالعه محدودیت هایی نیز داشت. به عنوان مثال ، فقط پنج موسسه با اندازه نمونه کوچک انتخاب شدند و به طور تصادفی انتخاب نشدند. محققان آنچه را که مردم واقعاً می خورند اندازه گیری نکردند ، فقط آنچه را که ارائه شده بود اندازه گیری کردند. آنها همچنین عوامل مهمی مانند روشهای پخت و پز و برآوردهای زیست محیطی ساده را از بین بردند (غذاهای ترکیبی بر اساس ترکیبات تجزیه شدند ، اما برخی از اثرات پردازش ممکن است دست کم گرفته شوند). با این حال ، یافته های این مطالعه نیاز به تغییر را برجسته می کند.
دکتر ناتالی لامبرخت ، اپیدمیولوژیست تغذیه کننده و محقق سیستم غذایی از دانشگاه استنفورد و نویسنده ارشد این مطالعه ، گفت: “ابتکارات برای احیای بیمارستانها انجام شده است.” نتایج ما نشان می دهد که مواد غذایی در مراکز پزشکی در صورت خوردن طولانی مدت خطر سلامتی دارند ، زیرا رژیم های غذایی ناسالم عامل اصلی بیماری های مزمن هستند. این امر به ویژه نگران کننده است ، زیرا موسسات مراقبت های بهداشتی باید الگویی برای رژیم های غذایی سالم باشند.
وی گفت: “علاوه بر این ، ما دریافتیم که خدمات غذایی آنها به از بین بردن تغییرات زیست محیطی و آب و هوا کمک می کند ، که این امر سلامتی را تهدید می کند.”
ابتکارات برای احیای اعتبار مواد غذایی بیمارستان انجام شده است. در تاریخ 1 ژانویه ، دولت فدرال آلمان استراتژی را برای غذا ، تغذیه و غذای خوب برای آلمان معرفی کرد تا افراد تغذیه خوب و پایدار برای افراد ، در مدرسه ، خانه و مراکز پزشکی را آسان تر کنند. دولت فدرال فدرال نیو ساوت ولز همچنین در ماه اکتبر اعلام کرد که یک برنامه طراحی مواد غذایی سالم و لذت بخش (CHEF) را در چهار بیمارستان عمومی در استرالیا اجرا خواهد کرد. هدف از این برنامه تهیه وعده های غذایی خوشمزه تر و مغذی به همراه کاهش 5 ٪ در زباله های غذایی است.
این یک بی دقتی است که تمام وعده های غذایی بیمارستان را در مقیاس قرار دهید. همه وعده های غذایی بیمارستان به طور یکسان انجام نمی شود ، و به عنوان یک مقاله در سال 2 فاش می کند ، بین مراکز پزشکی بلکه بین کشورها تفاوت هایی وجود دارد. اما با توجه به اینکه کیفیت پایین غذا در مراکز پزشکی یک مشکل جهانی است و تا 5 ٪ از بیماران بیمارستان بیمارستان از سوء تغذیه رنج می برند ، بهبود زمان و مکان مهم است.
پلیس و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی باید بلافاصله کیفیت مواد غذایی را در اولویت قرار دهند ، استانداردهای مشخصی را تعیین کنند و شکاف داده های موجود را از بین ببرند تا اطمینان حاصل شود که وعده های غذایی بدون آسیب رساندن به کره زمین ، سلامتی را بهبود می بخشند.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین