پایش انبارهای نگهداری مواد غذایی در ایام اربعین

کولتوم خیراحی با اشاره به ضرورت تهیه غذای سالم ، مغذی ، جمع و جور و زیاد در اربین ، گفت: “با توجه به گرما و شرایط سخت پیاده روی ، انتخاب و مصرف تغذیه مناسب مهم است و می تواند از مشکلات غذایی جلوگیری کند.
وی افزود: “استفاده از فن آوری های جدید مانند استفاده از خلاء ، بسته بندی پیشرفته و فناوری نانو همچنین می تواند معیشت ، کیفیت ، طعم و ایمنی خود را حفظ کند و پشتیبانی از صنایع غذایی ضروری است.”
خیراحی همچنین به اهمیت نظارت بر زنجیره نگهداری و توزیع محصولات غذایی اشاره کرد و اظهار داشت: کلیه انبارها ، یخچال ها و مراکز نگهداری باید دارای مجوزهای بهداشتی معتبر و رعایت کامل با شرایط و ضوابط نگهداری باشند.
معاون آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و داروی از نظارت مداوم بر انبارهای ذخیره مواد غذایی و آشامیدنی خبر داد و تأکید کرد: هدف اصلی این اقدامات اطمینان از سلامتی و ایمنی مواد غذایی زائران است و این یک بخش اساسی از مسئولیت های سازمان غذا و داروی در بزرگان بزرگ است.
پایان پیام/