سلامت خانواده

این غذاهای سیاه در کاهش وزن شما معجزه می کنند

به گزارش خبرآنلاین، برای کاهش وزن، ترکیب غذاهای غنی از مواد مغذی که باعث افزایش متابولیسم و ​​کمک به چربی سوزی می شود، بسیار مهم است.

همشهری در خبری نوشت: بر این اساس، غذاهای سیاه، سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و مواد مغذی ضروری به دلیل فواید احتمالی در کاهش وزن مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله به پنج غذای سیاه اشاره می کنیم که می توانند به کاهش وزن اضافی شما کمک کنند.

لوبیا سیاه

لوبیا سیاه یکی از منابع غذایی غنی است که حاوی پروتئین و فیبر بالا با حداقل چربی است. این پروتئین به ساخت و ترمیم ماهیچه ها کمک می کند که به نوبه خود باعث افزایش متابولیسم و ​​سوزاندن کالری می شود. فیبر موجود در لوبیا سیاه باعث می شود احساس سیری کنید، کالری دریافتی کلی را کاهش داده و از پرخوری جلوگیری می کند. علاوه بر این، کربوهیدرات های دیر هضم موجود در لوبیا سیاه به حفظ سطح قند خون پایدار کمک می کند. می توانید لوبیا سیاه را به سالاد، سوپ و خورش اضافه کنید یا از آنها به عنوان پایه ای برای همبرگرهای گیاهی و تاکو استفاده کنید.

برنج سیاه

برنج سیاه که اغلب به عنوان «برنج ممنوعه» شناخته می‌شود، مملو از آنتی‌اکسیدان‌ها، به‌ویژه آنتوسیانین‌ها است که به آن رنگ متمایز می‌دهد. این آنتی اکسیدان ها به کاهش التهاب کمک می کنند که یکی از موانع اصلی کاهش وزن است. برنج سیاه همچنین سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک می کند و باعث سیری می شود. بر خلاف برنج سفید، برنج سیاه دارای شاخص گلیسمی پایینی است که به تنظیم سطح قند خون کمک می کند و خطر افزایش انسولین را کاهش می دهد که می تواند منجر به ذخیره چربی شود. از برنج سیاه به عنوان جایگزین برنج سفید یا قهوه ای در غذاهایی مانند سرخ کرده و سرخ کرده استفاده کنید.

توت سیاه

شاه توت میوه ای کم کالری و غنی از مواد مغذی است که می تواند مکملی عالی برای رژیم کاهش وزن باشد. این میوه سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. آنتی اکسیدان های موجود در شاه توت، به ویژه ویتامین C و آنتوسیانین ها، به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب کمک می کنند. شیرینی طبیعی شاه‌توت می‌تواند هوس‌های شکر را بدون کالری اضافه برطرف کند و آن را به جایگزینی سالم برای میان وعده‌های شیرین تبدیل کند.

دانههای چیا

دانه های چیا، اگرچه ریز هستند، اما به طرز باورنکردنی دارای مواد مغذی هستند. آنها منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3، فیبر و پروتئین هستند که همگی برای کاهش وزن مفید هستند. وقتی دانه‌های چیا در آب خیس می‌شوند، منبسط می‌شوند و یک قوام ژل مانند ایجاد می‌کنند که به سیری و هیدراته ماندن شما کمک می‌کند. محتوای فیبر به هضم غذا کمک می کند و گرسنگی را مهار می کند، در حالی که پروتئین به ساخت توده عضلانی و افزایش متابولیسم کمک می کند. دانه های چیا را می توان به اسموتی ها، ماست و بلغور جو دوسر اضافه کرد یا برای تهیه پودینگ چیا استفاده کرد.

عدس سیاه

عدس سیاه که به نام عدس بلوگا نیز شناخته می شود، یک جواهر تغذیه ای مملو از پروتئین، فیبر و مواد معدنی ضروری است. این نوع عدس کالری کمی دارد اما بسیار سیرکننده است و به همین دلیل به غذایی ایده آل برای کاهش وزن تبدیل شده است. محتوای بالای فیبر موجود در عدس سیاه به هضم و حفظ سطح قند خون پایدار کمک می کند، در حالی که پروتئین موجود در این عدس از رشد عضلات و متابولیسم حمایت می کند. عدس سیاه همچنین دارای طعم غنی و خاکی است که طعم انواع غذاها را افزایش می دهد. این عدس ها را می توانید در سوپ، سالاد و خورش میل کنید یا به عنوان پیش غذا یا به عنوان پایه دسرهای گیاهی سرو کنید.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا