سلامت خانواده

آیا خوردن سبزیجات خام بیش از حد به سلامتی آسیب می رساند؟

به گزارش اخبار آنلاین ، سبزیجات خام سرشار از فیبر ، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند. این ترکیبات از نظر تغذیه ای باکتری های روده را تغذیه می کنند و به تقویت سیستم ایمنی بدن ، کاهش التهاب و جلوگیری از یبوست کمک می کنند. از خیار و کاهو گرفته تا فلفل زنگ ، هر کدام نقش اساسی در سلامت دستگاه گوارش دارند.

در دنیایی که همه ما به دنبال تغذیه سالم تر هستیم ، سبزیجات خام به عنوان یک گزینه محبوب و طبیعی برای حفظ سلامتی شناخته می شوند. اما آیا می توان این غذاهای رنگارنگ را در برخی شرایط دچار مشکل کرد؟

اما آنها همیشه بی ضرر نیستند!

برای برخی از افراد ، به ویژه کسانی که از سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یا اختلالات دستگاه گوارش رنج می برند ، خوردن حجم زیاد سبزیجات خام می تواند منجر به نفخ ، درد شکم یا گاز معده شود. سبزیجات مانند کلم ، گل ، کلم بروکلی و حتی سیر و پیاز می توانند به دلیل مواد خاص آنها باعث ناراحتی دستگاه گوارش شوند.

پخته شده دشمن مواد مغذی یا دوستان دستگاه گوارش؟

اگرچه گرما می تواند برخی از ویتامین ها مانند ویتامین C را کاهش دهد ، اما در مقابل ، جذب مواد مغذی مانند بتا -کاروتن (در هویج) و لیکوپن (در گوجه فرنگی) را افزایش می دهد. روش هایی مانند بخارپز ، قایقرانی خفیف با روغن زیتون یا کباب کردن گزینه های خوبی برای حفظ ارزش غذایی است.

چگونه سبزیجات را به درستی مصرف کنیم؟

  • به تدریج مصرف سبزیجات را افزایش دهید تا بدن فرصتی برای سازگاری داشته باشد.

  • ترکیبی از سبزیجات خام و پخته شده را مصرف کنید. به عنوان مثال ، سالاد کاهو و فلفل با مقداری کدو تنبل یا هویج بخارپز.

  • برای افزایش جذب ویتامین ها از چربی های سالم مانند روغن زیتون یا آووکادو استفاده کنید.

  • اگر با سبزیجات خاص مشکل دارید ، نوع و روش آنها را تغییر دهید.

سرانجام ، راز سلامتی نه در حذف کامل سبزیجات خام نهفته است ، بلکه در تشخیص بدن ، انتخاب متنوع و پخت هوشمندانه است. یک روده سالم ، یک بدن سالم!

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا