سلامت خانواده

غذاهای برای ماندن در مغز جوان – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر ، در مصاحبه ای با رادیو بهداشت ، الهام اختاری ، متخصص پزشکی ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، استراتژی های تغذیه ای را برای تقویت مغز تشریح کرد.

وی با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب در حفظ سلامت مغز و جلوگیری از بیماری های مرتبط ، گفت: افزایش مصرف آجیل ، سبزیجات و غلات در رژیم غذایی خود برای عملکرد بهینه.

آجیل و دانه

به گفته اختاری ، مصرف روزانه آجیل مانند گردو ، بادام ، فندق و دانه کدو تنبل نقش مهمی در تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز به دلیل اسیدهای چرب امگا -3 و آنتی اکسیدان ها دارد.

پروتئین های مفید

متخصص طب ایران زرده های تخم مرغ و ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا و ماهی را به عنوان منابع غنی پروتئین و اسیدهای چرب ضروری برای سلامت مغز شناسایی کرد.

سبزیجات و میوه ها

اشتاری به دلیل ویتامین ها و مواد معدنی فراوان برای تقویت عملکرد مغز ، مصرف سبزیجات مانند کلم ، کلم بروکسل و کلم بروکلی را توصیه کرد.
او همچنین ؛ وی بر مصرف انواع توت ها (انواع توت های سیاه ، انواع توت های سفید ، تمشک ، شوتوتوس) و آووکادو به عنوان منابع غنی آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم برای حفظ سلامت مغز تأکید کرد.

روغن و غلات

به گفته اختاری ، روغن زیتون جایگزین مناسبی برای روغن سویا و روغن ذرت است و مصرف غلات کامل نیز می تواند به تقویت مغز کمک کند.

شکلات تلخ

متخصص پزشکی ایران به دلیل آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها ، برای بهبود عملکرد مغز ، مصرف شکلات تلخ (حدود 2 گرم در روز) را دید.

ممنوع

اشتاری با تأکید بر اجتناب از غذاهای فرآوری شده حاوی آرد سفید ، گفت: “غذاهایی مانند ماکارونی ، لازانیا ، نان و شیرینی های تهیه شده از آرد سفید برای سلامتی پوست و مغز مضر هستند.”

اشتاری در ادامه به توصیه مصرف زیتون با غذا و نوشیدن پس از مواد غذایی برای سرعت بخشیدن به روند هضم و بهبود جذب مواد مغذی پرداخت.

وی همچنین بر اجتناب از ماست ، پروانه و نوشیدنی ها با غذا تأکید کرد و گفت: “این توصیه ها برای افراد مبتلا به پارکینسون ، آلزایمر ، صرع و صرع نیز مفید است و می تواند به بهبود کیفیت زندگی آنها کمک کند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا