غذای ارگانیک ؛ سپر طبیعی در برابر سرطان

غذاهای ارگانیک فاقد سموم دفع آفات ، کودها و مواد نگهدارنده مصنوعی هستند که باعث می شود بدن در معرض بار شیمیایی کمتری قرار گیرد ، که به نوبه خود می تواند از جهش های سلولی و اختلالات ایمنی جلوگیری کند و تجمع سموم در بافت بدن را کاهش دهد.
محصولات ارگانیک به طور معمول از نظر چگالی مواد مغذی مانند آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها و ترکیبات ضد التهابی غنی تر هستند و این ترکیبات نقش مهمی در تقویت عملکرد ایمنی دارند و می توانند بدن را در برابر عوامل بیماری زا مقاوم تر کنند و تغذیه ای که سیستم ایمنی را فعال نگه می دارد ، نه تنها در برابر سرطان ، سرطان ، سرطان ، سرطان ، سرطان ، سرطان ، سرطان ، سرطان ، نه تنها در برابر سرطان ،
التهاب مزمن یکی از دلایل بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان ، دیابت نوع 2 ، بیماری های قلبی و آلزایمر است و رژیم غذایی ارگانیک می تواند با کاهش مواد افزودنی شیمیایی و افزایش مصرف ترکیبات ضد التهابی مانند فلاوونوئیدها و پلی فنول ها ، به کاهش سطح التهاب در بدن کمک کند.
سلامت روده و تعادل میکروبی نقش مهمی در تنظیم ایمنی ، متابولیسم و حتی خلق و خوی و مواد مغذی آلی ، به ویژه سبزیجات و میوه ها دارد ، معمولاً فاقد مواد ضد باکتریایی و مواد نگهدارنده است که می توانند به گیاهان طبیعی روده آسیب برساند و از این مواد برای حفظ تنوع میکروبی و هضم استفاده می کنند.
مصرف منظم غذای ارگانیک می تواند نقش مهمی در جلوگیری از برخی سرطان ها داشته باشد
پوریا آدلی ، عضو هیئت مدیره در مصاحبه ای با گزارشگر ایمانا ، یک مطالعه جدید توسط تیمی از پزشکان فرانسوی انجام شده است که نقطه عطفی در بررسی رابطه رژیم غذایی ارگانیک و کاهش خطر ابتلا به سرطان است ، گفت: “این مطالعه می تواند رژیم نزدیک به 6000 بزرگسال و به ویژه زنان متوسط را نشان دهد.
وی افزود: براساس نتایج این مطالعه ، افرادی که بیشترین مصرف غذاهای ارگانیک را داشتند ، 5 درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان را داشتند ، و افزود: به ویژه ، خطر لنفوم غیر هوچکین 2 ٪ و خطر ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی 5 ٪ کاهش یافته است و این آمار نشان می دهد.
یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن رادیووانولوژی ایران اظهار داشت که یکی از توضیحات ارائه شده توسط متخصصان برای رابطه بین مصرف مواد غذایی ارگانیک و سرطان ، کاهش آلودگی شیمیایی در این غذاها است ، بیان می کند: غذاهای غیر آلی معمولاً می توانند حاوی سموم دفع آفات ، سموم دفع آفات باشند. آنها بسیار کمتر هستند.
اثرات مثبت مصرف مواد غذایی ارگانیک ؛ انگیزه
آدلی گفت که نکته در این مطالعه این است که حتی افرادی که غذاهای ارگانیک کمتری مصرف می کردند ، کاهش خطر ابتلا به سرطان را تجربه کردند. این یافته نشان می دهد که تغییرات رژیم غذایی کوچک ، مانند جایگزینی بخشی از غذای معمول با نمونه های ارگانیک ، می تواند تأثیر مثبتی بر سلامت فردی داشته باشد.
وی گفت: اگر یافته های این مطالعه در تحقیقات آینده نیز تأیید شود ، ترویج مصرف مواد غذایی ارگانیک می تواند یک استراتژی پیشگیرانه در برابر سرطان در سطح جامعه باشد. “این نیاز به همکاری بین موسسات بهداشتی ، تولید کنندگان مواد غذایی و رسانه ها برای افزایش آگاهی عمومی و کاهش هزینه ها و دسترسی به محصولات ارگانیک دارد.”
یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن رادیووانولوژی ایران ، با اشاره به تأثیر سموم دفع آفات بر سلامت مردم ، افزود: “حتی افرادی که در زمینه کشاورزی کار نمی کنند با مصرف غذاهای آلوده به سموم دفع آفات در معرض خطر قرار می گیرند و این می تواند اهمیت بیشتری را بر روند تولید مواد غذایی کاهش دهد و نظارت بر استفاده از مواد غذایی.”
در تولید مواد غذایی غیر آلی ، استفاده از آنتی بیوتیک ها و هورمونهای رشد متداول است که می تواند از طریق زنجیره غذایی وارد بدن انسان شود ، که می تواند با ایجاد مقاومت در برابر دارویی و اختلال در تعادل هورمونی باعث بیماری هایی مانند سرطان های وابسته به هورمون ، ناباروری و اختلالات تیروئید شود.
تحقیقات اخیر نشان داده است که تغذیه سالم و طبیعی می تواند بر سلامت روان و عملکرد شناختی تأثیر بگذارد ، و غذاهای آلی به بهبود خلق و خوی ، کاهش اضطراب و جلوگیری از اختلالات شناختی مانند زوال عقل کمک می کند ، که نشان دهنده تأثیر گسترده رژیم غذایی انسان با کاهش افزودنی های مصنوعی و افزایش مصرف مواد مغذی اساسی است.
طبق شواهد علمی موجود ، درج مواد غذایی ارگانیک در سیاست های بهداشتی و تغذیه ای می تواند منجر به کاهش بیماریهای مزمن در سطح جامعه شود و پشتیبانی از کشاورزی ارگانیک ، آموزش عمومی در مورد تغذیه سالم و تسهیل دسترسی به این محصولات راهکارهایی است که می تواند سلامت جمعی را بهبود بخشد و در دراز مدت هزینه های پزشکی را کاهش دهد.