چه غذاهایی می تواند می تواند تحریک کند؟

میگرن سردردهای شدید و پالس نامیده می شود که معمولاً یک طرف سر را تحت تأثیر قرار می دهد و ممکن است با علائمی مانند حالت تهوع ، استفراغ و حساسیت به نور و صدا همراه باشد. در حالی که محرک های میگرنی شامل تغییرات هورمونی ، مصرف غذاهای خاص ، عوامل محیطی و کمبود خواب است ، ممکن است دلایل وقوع آن ارثی باشد و مربوط به تغییرات عصبی در مغز باشد. مصرف برخی از غذاها می تواند احتمال میگرن را افزایش یا تشدید کند.
گوشت فرآوری شده
گوشت فرآوری شده اومدم سگ و سوسیس ها اغلب حاوی نیترات ، نیتریت و سیرامین تشدید میگرن وجود دارد. با توجه به نتایج مطالعات ، مصرف مکرر گوشت فرآوری شده با میگرن مزمن همراه است.
کافئین
کافئین باعث کاهش و تسکین درد رگ های خونی می شود ، اما بیش از حد مصرف یا وقفه ناگهانی باعث می شود که رگها دوباره گشاد شوند و در نتیجه سردردهای شدید ایجاد شود. نتایج تحقیقات نشان می دهد که 5 ٪ از بیماران مبتلا به میگرن کافئین را به عنوان یک عامل محرک شناسایی می کنند.
شکلات
شکلات همراه با کافئین ، سیرامین و بتا وابسته به سنف اتیل هر دو این ممکن است بر شدت میگرن تأثیر بگذارد. مطالعات نشان می دهد که 5 ٪ از افراد مبتلا به میگرن شکلات را یک محرک اصلی می دانند.
شیرین کننده های مصنوعی
شیرین کننده های مصنوعی مسیر انتقال دهنده های عصبی را مختل کرده و در بین برخی مصرف کنندگان میگرن ایجاد می کنند. بسیاری از افراد مبتلا به میگرن حساسیت به نوشیدنی های رژیم غذایی و شیرین کننده های مصنوعی را گزارش می کنند ، بنابراین توصیه می شود از گزینه های طبیعی مانند عسل استفاده کنید.
مرکب
مرکبات از جمله پرتقال ، لیمو و گریپ فروت حاوی ترکیبات وازواتی و پیش سازهای هیستامین وجود دارند که در برخی از مطالعات با حملات میگرنی همراه بوده اند ، بنابراین توصیه می شود که میوه مرکبات در اعتدال مصرف شود.