داستان “اشعه ماوراء بنفش در تهران” چیست؟

براساس اخبار آنلاین ، اخبار عصر دیروز به طور رسمی در مورد “بسته شدن کل استان تهران” در روز چهارشنبه منتشر شد ، متن حاکی از هشدار “اشعه ماوراء بنفش یا اشعه ماوراء بنفش” است.
دنیای اقتصاد در یک خبرنامه نوشت: گزارش هایی از آلودگی هوای تهران حاکی از آن است که از دوشنبه تا حداقل آخر هفته ، به دلیل “هوای گرم و گرد و غبار به آسمان تهران” ، هم پایتخت و هم شهرهای دیگر استان تهران در ساعات و روزهای آینده “زرد یا اضطراری” را تجربه می کنند.
از امروز تا پایان هفته ، Tehrani علاوه بر مواجهه با “تهدید به ذرات گرد و غبار در هوا” و همچنین خطر افزایش میزان گاز ازن یا O 4 در آسمان ، با خطر “افزایش شاخص اشعه ماوراء بنفش از حد مجاز” روبرو می شود.
اشعه ماوراء بنفش (UB) نوعی تابش الکترومغناطیسی است که از نور خورشید تولید می شود و انرژی آن بیش از نور قابل مشاهده است. گسترش یا تابش این تابش دارای یک دانشجوی سال اول است.
افزایش تابش اشعه ماوراء بنفش در استان تهران
امروزه با افزایش دمای هوا و شدت نور خورشید ، میزان تابش اشعه ماوراء بنفش در تهران افزایش می یابد.
دفتر هواشناسی تهران اعلامیه رسمی صادر کرده است که “هشدار زرد” “هشدار زرد” صادر کرده است که “استان تهران شاهد وزش باد و گرد و غبار سنگین است که از دوشنبه تا پنجشنبه منتقل می شود.”
براساس این اعلامیه ، منطقه باد گرم جنوب استان است.
دفتر هواشناسی تهران به شهروندان این استان توصیه کرده است که در روزهای آینده از ترافیک در فضای باز خودداری کنند ، زیرا این امکان وجود دارد.
قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش در شدت بالاتر از سطح مجاز می تواند باعث سرطان پوست شود.
این گزارش همچنین حاکی از آن است که بیشترین اشعه ماوراء بنفش بین 9 صبح تا 6 بعد از ظهر رخ می دهد.
در روزهای اخیر ، آلودگی گاز O3 نیز در پایتخت زیاد بوده است. میانگین عددی شاخص انتشار گاز ازن از ابتدای ماه ژوئیه 2 بوده است ، در حالی که شاخص در فصول سرد در تهران زیر 2 است.
گاز ازن همچنین تأثیر مخرب بر سلامت انسان دارد و با ترکیب ذرات PM3 با گرمای ناشی از نور خورشید شکل می گیرد.
کارشناسان می گویند خشکسالی و کم آبی و همچنین تغییرات آب و هوا عاملان اوضاع در آسمان تهران و سایر شهرهای کشور هستند.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین