خودروسازان پول آمبولانس را گروگان گرفته اند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سلمان اسحقی ، با صحبت در مورد جلسه دیروز کمیسیون بهداشت ماجلیس ، گفت: “آمبولانس های فرسوده و عدم آمبولانس همیشه یکی از نگرانی های بخش بهداشت است و با وجود مجلس نمایندگان در برنامه پیشرفت هفتم ؛ کلیه تولید کنندگان ماشین و موتورسیکلت و موتور سیکلت ملزم شده اند که یک درصد از قیمت فروش خود را پس از فروش و آمبولس و خرید و فروش و خرید و فروش خود انجام دهند. موتوری برای اختصاص 2 ٪ برای جمعیت هلال احمر و 2 ٪ به سازمان اضطراری این کشور.
وی افزود: در جلسه کمیسیون بهداشت ماجلیس ، با حضور رئیس امور مالیاتی این کشور ، مدیرعامل ایران خمرو ، نمایندگان سایپا خلرو ، رئیس بخش اورژانس و دادگاه حسابها ، اجرای قانون 7 قانون توسعه هفتم در مورد تخصیص یک درصد از قیمت فروش خودروها و موتورهای موتوره مورد بحث قرار گرفت.
اسحاق ادامه داد: طبق شواهد ، این مبلغ از اول آوریل توسط خودروسازان دریافت شده است ، اما متأسفانه خودروسازان نه تنها یک درصد از حساب حقوقی را واریز کرده اند ، بلکه هیچ اقدام عملی نیز انجام نشده است و توسط دولت برای اجرای آن انجام نشده است.
وی اظهار داشت: در این جلسه مشخص شد که هیچ اراده یا پیگیری موثری توسط دولت ، وزارت بهداشت ، وزارت بهداشت یا خودروسازان برای اجرای این بند قانونی وجود ندارد.
اسحاق ادامه داد: ضمن اجرای این بند ، ما می توانیم بخش بزرگی از نیازهای اضطراری این کشور را برآورده کنیم ، اما عدم انجام این کار منجر به فرسودگی آمبولانس ها و کمبود شدید در مناطق محروم و بحران شده است.
وی تأکید کرد که مدیرعامل ایران خلرو اعلام کرد که به جای اختصاص یک درصد از قیمت فروش ، آمبولانس ها تولید می شوند و به آژانس اورژانس ارائه می شوند ، اما رئیس آژانس اورژانس این کشور پاسخ داد که محصولات خودروهای ایران در منطقه آمبولانس فاقد استانداردهای لازم برای استفاده در خدمات پزشکی فوریت ها است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت ماجلیس خاطرنشان کرد: به دلیل عدم اجرای این قانون بحرانی ، کمیسیون بهداشت به دولت و کارتهای زرد مربوطه داد و بر لزوم اجرای فوری قانون و رفتار حقوقی شرکتهای متخلف تأکید کرد. در حقیقت ، براساس گزارش رسمی ارائه شده توسط این کمیسیون ، خودروسازان کارهای خانه خود را انجام ندادند. دولت همچنین موظف بود در یک دوره سه ماهه عملکرد کامل این کار را انجام دهد ، اما متأسفانه این مورد در نظر گرفته نشد.
اسحقی افزود: “این پول به طور مستقیم توسط مردم پرداخت می شود و به سلامت کشور مربوط می شود ، بنابراین هرگونه سهل انگاری یا تأخیر در اجرای این وظیفه قانونی به معنای زندگی بیماران و ادامه بحران در زمینه اضطراری و اضطراری است. بنابراین ، دادگاه حسابداری کشور موظف بود آن را در اسرع وقت گزارش دهد.”