توصیه های طب سنتی برای پیشگیری از گرمازدگی در تابستان

Sedigheh Moghaddadi ، متخصص طب سنتی ، گفت: “ماهیت تابستان گرم و خشک است و در این فصل قدرت دستگاه گوارش دستگاه گوارش در مقایسه با فصول سرد کاهش می یابد ، بنابراین مصرف غذاهای سنگین و دیررس مانند هالیم ، کالم و کبد توصیه نمی شود.”
وی گفت ، با اشاره به غذاهایی که می تواند باعث افزایش خلق و خوی تابستان شود ، مصرف غذاهای گرم و خشک مانند غذاهای سرخ شده ، ادویه جات ترشی جات ، فلفل و غذاهای شور باید محدود شود تا بدن در تعادل حرارتی باشد.
مغاددی افزود: برای جلوگیری از گرما از این فصل ، مصرف مواد غذایی با سرما و مرطوب بسیار مفید است. کاهو ، خیار ، کدو و سایر سبزیجات خنک باید در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود. همچنین ، انواع سوپ های سبزیجات و سوپ های دارای چاشنی خنک مانند آلو ، انار ، انار ، پوره ، زباله ، سرفری و سوپ جو در طب سنتی توصیه می شود.
وی افزود: نوشیدنی های سنتی و طبیعی مانند آب لیمو ، شربت آناناس و شربت خاکستر بهترین گزینه ها برای تأمین آب بدن و جلوگیری از گرما هستند.
این متخصص طب سنتی همچنین به انتخاب صحیح منابع پروتئین در تابستان اشاره کرد: “در میان گوشت ، گوشت پرندگان کوچک مانند مرغ ، مرغ ، بلدرچین و بلدرچین و همچنین هضم راحت تر ، برای این فصل مناسب تر هستند.”
وی همچنین به مسئله فعالیت بدنی در تابستان اشاره کرد و گفت: “ورزش سنگین که باعث تعریق زیاد در این فصل می شود می تواند بدن را بیش از حد گرم و خشک کند.” بنابراین ، توصیه می شود قبل از ورزش آب و مایعات کافی مصرف کنید تا از آسیب گرما جلوگیری شود.