توصیه های بهداشتی توزیع نذورات در محرم و صفر

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، دستورالعمل های بهداشتی برای عزاداری از پیامبر ابو عبدالله آل -هوسین (AS) در محرم و صفر 1404 توسط معاون وزیر بهداشت وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور اطلاع داده شد.
این دستورالعمل های نظارت بر سلامت محیط زیست در محرم و صفر با هدف حفظ سلامت عزاداران حسینی ، سه محور کلیدی از جمله بازرسی و نظارت گسترده بهداشت ، آموزش جامع و گزارش اطلاعات و فعالیت های منظم را در اولویت قرار داده است.
طبق دستورالعمل ها ، تیم های بهداشت محیط برای نظارت بر منابع آب ، ایستگاه های سالاد ، سایت های عزاداری و روند تهیه و توزیع گره ها موظفند. همچنین ، استفاده از ظروف مجاز و روش های پخت و پز ایمن تأکید شده است.
دستورالعمل ها همچنین بر شرایط سلامتی توزیع گره ها و تغذیه در مراسم عزاداری محرم و صفر تأکید دارد:
در صورت پخت و پز ، هر پخت و پز باید در مکان های بهداشتی انجام شود.
کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشتی باشند و بهداشت شخصی هنگام ارائه خدمات ضروری است.
از محصولات حیوانی خام با کشتار مجاز یا بسته بندی شده تأیید شده توسط وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی استفاده کنید. جلوی تخته ذبح و فداکاری نکنید.
در تهیه و پخت و پز مواد غذایی از برنج و نمک بسته بندی شده مبتنی بر ید استفاده کنید.
از سازمان غذا و داروی با روغن و دارو مجوز استفاده کنید.
از ظروف مناسب در پخت و پز استفاده کنید.
برای مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) از ذخیره مواد غذایی پخته شده در دمای محیط خودداری کنید. در صورت نیاز به حفظ بیش از دو ساعت ، مواد غذایی نباید زیر 4 درجه سانتیگراد یا بالاتر از 63 درجه سانتیگراد (روی شمع گاز) ذخیره شوند تا دمای غذا زیر 63 درجه سانتیگراد باشد.
بیش از دو ساعت قبل از مصرف از بسته بندی مواد غذایی خودداری کنید.
معاون وزارت بهداشت وزارت بهداشت از کلیه مؤسسات اجرایی ، محبوب و مذهبی خواسته است تا در این زمان از سلامت عمومی عزاداران اطمینان حاصل کنند.
پایان پیام/