با مصرف 2 فنجان این نوشیدنی ، طول عمر را افزایش می دهد

این مطالعه نشان داد که سیاه یا قهوه با کمی قند و چربی اشباع با کاهش خطر مرگ زودرس همراه است. اما هنگامی که مردم قهوه را با شیرین کننده یا خامه زیادی نوشیدند ، فواید سلامتی آنها از بین رفت.
یک نویسنده ارشد دانشگاه تافت گفت: “قهوه یکی از نوشیدنی های مصرف شده در جهان است و برای ما مهم است که بدانیم چه کاری انجام دهیم.”
محققان داده های بیش از 5 بزرگسال آمریکایی را که در نظرسنجی های ملی سلامت بین سنین 1 تا 2 شرکت کرده اند ، بررسی کردند. آنها نوع قهوه ای را که افراد می نوشند- کافئین یا بدون کافئین و میزان قند اشباع و چربی آنها را تجزیه و تحلیل کردند.
آنها این داده ها را با مرگ و میر از هر علت و همچنین بیماری های قلبی و سرطان مقایسه کردند.
نتایج؟
• نوشیدن حداقل یک فنجان قهوه کافئین در روز با کاهش 5 ٪ در خطر مرگ زودرس به هر دلیلی همراه بود.
• نوشیدن دو تا سه فنجان در روز با کاهش خطر 5 ٪ همراه بود.
• هیچ ارتباط مشخصی بین قهوه و مرگ ناشی از سرطان وجود ندارد.
محققان گفتند افرادی که به سیاه یا قهوه اضافه شده با قند کم و چربی اشباع اضافه شده اند ، سودآورترین بودند.
در این مطالعه ، قند کم به عنوان نیمی از قاشق چایخوری در هر فنجان تعریف شده است. در همین حال ، چربی کم به عنوان حدود 2 گرم در هر فنجان تعریف شده است – معادل 2 قاشق غذاخوری 1 ٪ یا 2 قاشق غذاخوری کرم کم.
ژانگ افزود: “مطالعات کمی بررسی کرده اند که چگونه مواد افزودنی قهوه می تواند بر رابطه بین مصرف قهوه و خطر مرگ تأثیر بگذارد و مطالعه ما یکی از اولین مطالعات برای تعیین میزان شیرین کننده و چربی اشباع اضافه شده است.”
این مطالعه بر اساس داده های رژیم غذایی گزارش شده توسط افراد انجام شده است که ممکن است کاملاً دقیق نباشد. همچنین مشخص شد که کمتر افراد کافئین بدون کافئین می نوشند ، که ممکن است توضیح دهد که چرا هیچ ارتباط محکمی بین قهوه بدون کافئین و مرگ زودرس پیدا نشده است.
با این حال ، این یافته ها از این ایده پشتیبانی می کنند که قهوه می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد – فقط در مورد میزان شکر و خامه ای که اضافه می کنید مراقب باشید!
٤٧٢٣٦
منبع:خبرآنلاین