سلامت خانواده

چرا نمک دریایی نمی خوریم؟ – اخبار آنلاین

براساس این خبر ، عبدالحیم بهفار گفت: نمک هایی که به عنوان نمک دریاچه یا نمک دریایی در آتاری تأمین می شوند ، معمولاً تصفیه نمی شوند و در بسیاری موارد حاوی فلزات سنگین مانند سرب ، آرسنیک و کادمیوم هستند که می تواند منجر به سرطان یا مسمومیت شود: حرفه ای داشته باشید.

وی تأکید کرد: بسیاری از این نمک ها با ادعاهای اغراق آمیز در مورد طبیعی بودن ، خاصیت ارگانیک یا بهداشتی تبلیغ می شوند ، اما هیچ یک از این ادعاها مبنای علمی و بهداشتی ندارند و باید با احتیاط بالایی درمان شوند.

مدیر کل مواد غذایی و مواد مخدر سازمان غذا و دارو توصیه می کند: حتی اگر بسته بندی این نوع محصولات درج شود ، می توان تقلب کرد. بهترین راه برای اطمینان از صحت ، پرس و جو از طریق سیستم یا برنامه TTEK در www.ttac.ir است. اگر پیام نامعتبر را ثبت نمی کنید یا نشان نمی دهید ، باید از مصرف خودداری کرد.

مدیر کل مواد غذایی و مواد مخدر سازمان غذا و دارو تأکید کرد: تنها نمک برای مصرف مجاز است ، نمک ید تصفیه شده معتبر است و توصیه نمی شود نمک های سنتی را از منابع غیررسمی بخرید.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا