خوردن این غذاها می تواند شروع کننده پارکینسون باشد

غذاهای فوق العاده شامل نان های تولید شده با انبوه ، تراشه ها ، غلات صبحانه و نوشیدنی های گازدار که حاوی مواد نگهدارنده ، رنگ و طعم های مصنوعی و همچنین افزودنی هایی مانند امولسیفایر هستند.
ایسنا نوشت: مطالعات قبلی مصرف مکرر غذاهای سطحی را با مشکلاتی از قبیل چاقی ، بیماری قلبی ، سرطان و مرگ زودرس مرتبط کرده است.
اکنون ، مقاله ای که در مجله Neurology منتشر شده است نشان می دهد که مصرف منظم غذاهای سطحی با علائم اصلی بیماری پارکینسون ارتباط محکمی دارد. علائمی که ممکن است به علائم شدیدتر مانند لرزش و حرکت آهسته تبدیل شود.
شیانگ گائو ، نویسنده ای از مطالعه دانشگاه Foodan در چین گفت: “تحقیقات ما نشان می دهد که خوردن بیش از حد غذای فرآوری شده ، مانند نوشیدنی های شیرین و میان وعده های بسته بندی شده ، ممکن است روند علائم اولیه پارکینسون را تسریع کند.”
داشتن رژیم غذایی سالم بسیار مهم است زیرا با کاهش خطر ابتلا به بیماری های عصبی همراه است و انتخاب های رژیم غذایی امروز می تواند به میزان قابل توجهی بر سلامت مغز ما در آینده تأثیر بگذارد.
در این مطالعه 6000 نفر با سن متوسط 5 سال ، که در ابتدای مطالعه بیماری پارکینسون نداشتند ، مورد مطالعه قرار گرفت. وضعیت سلامتی آنها به مدت پنج سال از طریق پرسشنامه های منظم و معاینات پزشکی دنبال شد.
کارشناسان علائم اولیه پارکینسون ، رفتار خواب شرکت کنندگان ، یبوست ، علائم افسردگی ، درد جسمی ، تشخیص رنگ ، خواب آلودگی بیش از حد در طول روز و کاهش توانایی بویایی را بررسی کردند.
همچنین از شرکت کنندگان در هر دو تا چهار سال یکبار خواسته شد تا غذای مورد نظر خود را تکمیل کنند و مصرف خود را به طور دقیق تکمیل کنند.
کارشناسان میانگین مصرف روزانه غذای پیچیده را برای هر نفر محاسبه کرده و با توجه به مصرف آنها به پنج گروه تقسیم می شوند.
گروه اول به طور متوسط 2 یا بیشتر از مواد غذایی فوق العاده مصرف می کردند و کمترین گروه کمتر از سه وعده در روز می خورد.
کارشناسان دریافتند که گروه اول احتمالاً در مقایسه با کسانی که کمتر از سه وعده غذایی پر ازدحام در روز مصرف می کردند ، سه یا بیشتر علائم بیماری پارکینسون را تجربه می کردند.
این نتیجه پس از در نظر گرفتن عواملی مانند سن ، فعالیت بدنی و سیگار کشیدن حاصل شد.
کارشناسان همچنین دریافتند که مصرف غذاهای سطحی تر با افزایش خطر تقریباً تمام علائم به جز یبوست. دکتر گائو گفت: “انتخاب غذاهای کمتر فرآوری شده و خوردن غذاهای مغذی تر می تواند یک استراتژی مناسب برای حفظ سلامت مغز باشد.”
کارشناسان با اشاره به یکی از محدودیت های این مطالعه ، گفتند که شرکت کنندگان میزان غذای سطحی مصرف شده در یک گزارش خود را گزارش کرده اند ، به این معنی که ممکن است آنها به درستی میزان واقعی مصرف را به خاطر نگیرند.
دکتر گائو خاطرنشان کرد: تحقیقات بیشتری لازم است تا تأیید شود که خوردن غذای کمتر فرآوری شده ممکن است علائم اولیه بیماری پارکینسون را کند کند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین