علائم گرمازدگی/ این لباس ها را در فصل گرما نپوشید

حمید رضا ریهانی خاطرنشان کرد: دمای بدن حدود 37 درجه سانتیگراد برای کنترل این دما در زمستان و در تابستان با خوردن نوشیدنی های خنک و لباس مناسب می تواند دمای بدن را در حالت عادی نگه دارد و گفت: “گرما بیشتر دمای بدن را حفظ می کند.”
وی گفت: افراد مسن و کودکان ممکن است نتوانند با گرما کنار بیایند و بیان کنند: در هوای گرم ، تعریق افزایش می یابد و این باعث کاهش مواد معدنی بدن و عوارض آن از جمله فشار خون ، سرگیجه و بی حالی می شود.
ریحانی خاطرنشان کرد: تورم بدن در اندام تحتانی ، تعریق ، گرفتگی برای افراد گرمازدگی ، به ویژه در زائران عابر پیاده آربین ، گفت: کاری ، بی قراری ، سردرد ، ضعف و عدم توانایی در انجام علائم گرما است.
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد گفت که یکی از دلایل اصلی گرما در شرایط آب و هوایی گرم است و می گوید عدم تعادل ، کاهش آگاهی و تشنج علائم ثانویه گرما است. فعالیت هایی از قبیل ورزش ، کار بدنی سنگین یا دویدن در هوای گرم می تواند به سرعت دمای بدن را افزایش دهد و اگر خنک کننده به اندازه کافی با تعریق و افزایش جریان خون به سطح انجام نشود ، خطر گرم شدن افزایش می یابد.
وی گفت: “کشاورزان ، کارگران صنعتی و ورزشکاران بیشتر از سایرین در معرض گرما هستند.”
ریحانی خاطرنشان کرد: کشاورزان ، کارگران صنعتی ، ورزشکاران و افرادی که در مناطق گرمسیری و مرطوب زندگی می کنند و تهویه مناسب ندارند در معرض خطر گرم شدن بیشتر هستند: نوشیدن مایعات کافی برای تنظیم دمای بدن و جلوگیری از گرم شدن ، به ویژه در افراد مسن و کودکان.
یک متخصص پزشکی اورژانس گفت: لباس های تنگ یا محکم ساخته شده از تنفس کمتر می تواند از تبخیر عرق جلوگیری کرده و دمای بدن را افزایش دهد. افراد مبتلا به مشکلات قلبی عروقی ممکن است نتوانند به طور مؤثر جریان خون خود را تنظیم کنند و در نتیجه ممکن است در معرض خطر گرما باشد.
وی گفت: “برخی از داروها و داروها می توانند توانایی خنک شدن بدن و افزایش خطر گرم شدن از جمله ادرارآور و داروهای ضد افسردگی را کاهش دهند.”
پایان پیام/