میوه تابستانی به سلامت قلب کمک می کند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار مهر ، طالبی یکی از میوه های تابستانی است که فواید و خواص زیادی دارد. Cantaloupe سرشار از ویتامین های A و C. Talebi با نام هایی مانند خربزه فارسی ، خربزه تخم مرغ قندی و خربزه تلخ نیز شناخته شده است. Cantaloupe حاوی کربوهیدرات (شکر) ، پروتئین و آب است که در هر 100 گرم میوه طالبی 2 کالری است و یکی از میوه های مناسب برای رژیم کاهش وزن است.
Talebi همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین A ، کاروتنویتامین B1 ، ویتامین B2 ، ویتامین B6 ، ویتامین B9 ، ویتامین C و ویتامین K. Talebi همچنین سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، فسفر و روی است.
طالبی و دیابت
یکی دیگر از مزایای Cantaloupe کمک به کنترل سطح قند خون است. یکی از دلایل دیابت استفاده بیش از حد از غذاهای چرب و شیرین است. Cantaloupe از احساس پر بودن استفاده می کند و می تواند از دیابت جلوگیری کند. علاوه بر این ، طالبی با بهبود متابولیسم انسولین همراه است. یعنی میزان قند خون را کاهش داده و کنترل می کند. Cantaloupe شدت اکسیداسیون روی کلیه ها را کاهش می دهد و می تواند از بیماری های مرتبط با کلیه جلوگیری کند.
طالبی و کلیه
یکی دیگر از مزایای طالبی ، تأثیر این میوه بر حفظ سلامت کلیه ها است. طالبی وابسته به دیورسی Cantaloupe است وابسته به دیورسی این میزان باعث افزایش حجم و ادرار دفع شده در طول روز می شود و در نتیجه فعالیت کلیه ها و دفع سمی و زباله را افزایش می دهد. خوردن طالبی با آب لیمو هر روز صبح قبل از صبحانه می تواند سلامتی را حفظ کرده و سلامت کلیه را بهبود بخشد.
طالبی و بارداری
یکی از مزایای طالبی این است که منبع غنی از مواد مغذی است و از یک بارداری سالم پشتیبانی می کند. Talebi یک بمب انرژی برای زنان باردار است. Cantaloupe منبع غنی ویتامین C و ویتامین A. است. وجود ویتامین C سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و این یکی دیگر از مزایای طالبی است.
طالبی فولات این است فولات این برای زنان باردار بسیار مفید است و میزان تولد نوزادان را کاهش می دهد. Cantaloupe می تواند از کمبودهای عصبی در نوزادان جلوگیری کند و طالبی می تواند سلامت نوزادان را بدون هیچ گونه عوارض جانبی تضمین کند. بنابراین ، یکی دیگر از مزایای طالبی ، خواص این میوه در بارداری و سلامت نوزادان است.
طالبی و قلب
طالبی عیاشی یعنی برای جلوگیری از رسوبات خونی که باعث حمله قلبی می شود و می تواند به سرکوب سلول های خونی بدن کمک کند ، در نتیجه خطر حمله قلبی را کاهش می دهد. همچنین یک طالبی حاوی لیکوپن این امر باعث کاهش بروز حملات قلبی می شود و باعث می شود قلب سالم داشته باشید. همچنین ، وجود پتاسیم در طالبی که برای سلامتی و بهبود عملکرد قلب ضروری است ، از دیگر مزایای طالبی است.
پتاسیم یکی دیگر از مواد معدنی مفید در طالبی است. طالبی با فیبر ، آنتی اکسیدان های قوی ، ویتامین C و پتاسیم برای حفظ سلامت قلب بسیار مفید هستند. یکی از مزایای Cantaloupe این است که داشتن فیبر می تواند فشار خون را کاهش داده و کلسترول را کاهش دهد و از این طریق به سلامت قلب کمک کند.
طالبی و کبد
یکی از مزایای طالبی این است که یک میوه هضم زودهنگام است و سرشار از فیبر است. Cantaloupe طبیعت گرمتر و مرطوب دارد ، بنابراین می توان آن را برای درمان کبد سرد درمان کرد و این باعث کم خونی و کم خونی می شود. مخاط این می تواند مفید باشد و این مشکل را درمان کند. سرد کبد سرد به دلیل آلودگی هوا ، خواب ناکافی و متابولیسم ناقص که باعث رادیکال های آزاد می شود ، رخ می دهد. طالبی حاوی آنتی اکسیدان ها است و می تواند رادیکال های آزاد بجنگد و خنثی شود.
طالبی و ریه
یکی از مزایای طالبی این است که از ویتامین C بسیار زیاد است و بنابراین برای درمان عفونت ها مفید است. ویتامین C برای بهبود گردش خون و اکسیژن رسانی به اندام ها ضروری است. در تابستان ، گرما باعث تعریق بیش از حد و بسیاری از مواد معدنی دفع می شود. Cantaloupe می تواند از سلامت بدن پشتیبانی کند. یکی دیگر از مزایای طالبی ، مقدار زیادی پتاسیم در آن است که پتاسیم یک ماده اساسی در انقباض عضلات و تقویت عملکرد سیستم تنفسی بدن است.
مضرات طالبی
طالبی برای افرادی که گرمتر هستند توصیه نمی شود. در صورت مصرف طالبی ، اثرات این افراد شدید خواهد بود و برای آنها مشکلاتی ایجاد می کند. کهیر ، حالت تهوع ، احساس سنگین معده و سخت شدن روند هضم از جمله مشکلاتی است که باعث ناسازگاری مواد غذایی به طبیعت می شود.