سلامت خانواده

لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار MEHR ، خوردن روزانه یک فنجان لوبیا روزانه به طور قابل توجهی سلامت گروه کوچکی از افراد مبتلا به قبل از وظیفه را بهبود می بخشد- به گفته خبرنگار MEHR ، میزان قند خون بالا تقریباً باعث دیابت نوع 2 می شود.

مورگان اسمیت ، محقق ارشد انستیتوی فناوری ایلینویز گفت: “مطالعه ما نشان داد كه مصرف لوبیا به كاهش قابل توجهی كلسترول و كاهش التهاب در افراد مبتلا به قبل از آن كمك می كند ، اگرچه سطح گلوكز تغییر نمی كند.”

اسمیت گفت: “این یک خبر خوب است ، زیرا افراد مبتلا به تعصب غالباً کلسترول و التهاب مزمن بالایی دارند که هر دو خطر سایر مشکلات مزمن سلامتی مانند بیماری قلبی را افزایش می دهند.”

برای این مطالعه ، محققان به طور تصادفی 4 نفر را برای خوردن لوبیای سیاه ، نخود فرنگی یا برنج به مدت 2 هفته منصوب کردند.

نتایج نشان می دهد که نخود ها کلسترول کل را در افراد کاهش داده اند.

به همین ترتیب ، لوبیای سیاه نشانگرهای خون التهابی را کاهش می دهد.

اسمیت گفت: “مطالعه ما فواید مصرف لوبیا در بزرگسالان مبتلا به پیش از کار را نشان داد ، اما این غذا گزینه بسیار خوبی برای همه است.”

اسمیت گفت: “روش های زیادی برای ترکیب لوبیا در رژیم غذایی منظم شما به عنوان روشی مناسب برای حمایت از سلامت کلی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن وجود دارد.” “شما می توانید آنها را مخلوط کنید تا غلظت بیشتری به پایه سوپ بدهید ، یک فصل سالاد اضافه کنید یا آنها را با سایر غلات مانند برنج یا کینو ترکیب کنید.”

محققان همچنان به بررسی چگونگی تأثیر خوردن لوبیا بر سلامت روده می پردازند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا