اختلاف درآمد پزشکان تا 3 بار در کشور – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

منصور آلیماردانی ، با اشاره به مشکلات زیرساختی در سیستم بهداشت و درمان کشور ، از توزیع پزشکان و متخصصان عمومی انتقاد کرد و گفت که در بسیاری از شهرها ، به ویژه مناطق کوچک ، تعداد پزشکان برای تختخواب های بیمارستان بسیار کم است ، در حالی که کمبود بیمارستانهای اجتماعی نیز هست و در حالی که این مسئله مشکل است. ما نمی توانیم و در این زمینه با از دست دادن منابع انسانی روبرو هستیم.
وی افزود: “در این رابطه ، با توجه به همین تعرفه ها یکسان است ، تفاهم نامه درک پزشکان برای استفاده از دو مجموعه.”
با اشاره به تمرکز پزشکان در مناطق ، آلیماردانی ادامه داد: “متأسفانه ، تمرکز پزشکان ، به ویژه متخصص و متخصص در کلانشهرها ، به ویژه در تهران ، بسیار زیاد است ، و این باعث شده است که برخی از مناطق کم و محروم با کمبودهای شدید پزشک روبرو شوند.”
وی همچنین در مورد مسئله تعرفه ها و نابرابری درآمدی گفت: بین درآمد رشته های مختلف پزشکی تفاوت زیادی وجود دارد ، در حالی که در کشورهای پیشرفته این اختلافات منطقی است و بیش از 2 تا 3.5 برابر اختلاف نیست ، اما در ایران ، گاهی اوقات 5 برابر اختلاف درآمد وجود دارد و این باعث شده است که در آینده نظم و انضباط کمتری داشته باشد. ما با داروهای داخلی و اورژانس روبرو خواهیم شد.
آلیماردانی در مورد مهاجرت پزشکان هشدار داد و اظهار داشت: “ما تعداد دقیق پزشکانی را که هنوز در سیستم بهداشتی کشور فعال هستند ، نداریم زیرا برخی پزشکان مهاجر بوده اند و برخی از آنها جان خود را از دست داده اند و برخی از آنها برای انجام درمان زیبایی یا اعتیاد از سیستم درمانی خارج شده اند.
یکی از اعضای کمیسیون بهداشت ماجلیس ، مشوق های کافی برای زنده ماندن پزشکان در مناطق محروم ، حقوق کم ، ناامنی شغلی ، تهدیدات اجتماعی و حتی موارد خشونت علیه پزشکان ، از جمله دلایل اصلی ترک و مهاجرت آنها را ذکر کرد و گفت: “اگر اوضاع به این صورت پیش برود ، باید دوباره به پزشک مراجعه کنیم.”
آلیماردانی افزود: “دولت و پارلمان باید برای تداوم پزشکان در افراد کمتری انگیزه ایجاد کنند زیرا تعرفه های پایین دولت هیچ جذابیتی ندارند ، به گونه ای که سیستم بهداشتی کشور در آینده با چالش های جدی روبرو نخواهد شد.”