توصیه های تغذیه ای برای بهبود وضعیت افراد داغ – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید علی کشوارز ، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرگزاری مهر ، گفت که نوشیدن مایعات در گرما ضروری است. پر مصرف نباید آنها بسیار سرد هستند و دمای مایعات خنک در حدود 2 تا 5 درجه سانتیگراد است.
به گفته کشاورز ؛ مایعات بسیار سرد مانند آب در حدود 2 درجه می توانند باعث ایجاد عضلات معده و ماندگاری طولانی تر در معده شوند که برای یک فرد گرم مطلوب نیست.
“در چنین شرایطی ، استفاده از سرم های خوراکی یا نوشیدنی هایی که حاوی الکترولیت هستند بسیار مفید است و به عنوان مثال می تواند کنجد باشد. از این آب ، عسل ، نعناع و عصاره های گیاهی را نیز تأمین می کند که آب ، سدیم ، پتاسیم و منیزیم را نیز تأمین می کند.
کشاورز گفت: “ما نباید تصور کنیم که نوشیدن مقدار زیادی مایعات برطرف می شود و مایعات باید به تدریج مصرف شوند ؛ به عنوان مثال ، در طی یک ساعت ، 1 تا 2 سی سی به مایعات بدهید تا بدن فرصتی برای جذب و تنظیم تعادل سیال داشته باشد.
در موارد شدید ، به مراقبت های پزشکی نیاز دارید
كشاوارز افزود: در مواردی كه فرد دارای گرما شدید و علائمی از قبیل كاهش هوشیاری یا غش باشد ، باید بلافاصله در محیط خنک یا سایه ای قرار گیرد و لباس های اضافی از بدن وی برداشته شود و با پارچه خنک و خنک خنک شود. استفاده از یخ توصیه نمی شود.
نوشیدنی تقویت کننده خانه برای شرایط بحرانی
وی افزود: برای کمک به بازیابی الکترولیت های از دست رفته ، می توان یک محلول خانگی را تهیه کرد که شامل یک لیتر آب ، یک قاشق غذاخوری عسل ، یک قاشق چایخوری نمک و 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب کرفس ، این نوشیدنی طبیعی است. سدیم و قند طبیعی همچنین حاوی پتاسیم و منیزیم است که به بهبود وضعیت فرد کمک می کند.
نقش سبزیجات در بازسازی بدن پس از گرما
به گفته کشاورز ، استفاده از آب سبزیجات تازه مانند کرفس ، جعفری یا نعناع در چنین نوشیدنی ها می تواند به طور مؤثر در بازیابی تعادل الکترولیت و خنک کننده بدن مؤثر باشد.