سلامت خانواده

نقش تغذیه در پیشگیری از علیه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید علی کشوارز ، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرگزاری مهر ، گفت: “نوشیدن مایعات کافی یک ضرورت اساسی در فصل گرما است و بدن نه تنها آب را از دست می دهد بلکه الکترولیت هایی مانند سدیم ، پتاسیم و منیزیم را نیز جبران می کند.”

میوه و سبزیجات ، منبع طبیعی آب و مواد معدنی

کشاورز ادامه داد: بهترین منابع این مواد تشکیل دهنده انواع سبزیجات و میوه های سرشار از آب و خیارها ، هندوانه ها ، سبزیجات برگ تیره ، به ویژه نعنا ، حاوی مقدار زیادی آب و مواد معدنی مورد نیاز برای تنظیم گرمای بدن و حفظ فشار خون است و بیشتر سبزیجات حدود 5 ٪ تا 5 ٪ آب دارند و الکترولیت ها را به بدن می آورند.

وی افزود: مصرف منظم سبزیجات ، به ویژه برگهای سبز تیره مانند کاهو ، به تأمین منیزیم ، پتاسیم و سدیم که بدن در گرما نیاز دارد کمک می کند.

با توجه به نوشیدنی های مفید برای تابستان ، کشاورز گفت: نوشیدنی های ساده مانند آب ، ماست کم ، دیو و اسموتی های طبیعی تهیه شده از میوه و سبزیجات بهترین گزینه ها هستند و از اسموتی یا حتی اسموتی استفاده می کنند مجموعه داده اب (آب ناقص با میوه هایی مانند خیار و نعناع) همچنین گزینه ای عالی برای تأمین آب و مواد معدنی بدن است.

وی همچنین تأکید کرد که استفاده از آب طبیعی بهتر از نوشیدنی های صنعتی است ، اما مصرف مستقیم میوه ها به دلیل فیبر آن دارای ارزش غذایی بالاتری است و الیاف به حفظ آب در بدن کمک می کند.

نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از گرما در تابستان

هشدار در مورد نوشیدنی های صنعتی و کافئین

کشاورز خاطرنشان کرد: نوشیدنی های صنعتی و ورزشی که دارای قند یا کافئین هستند ، برای کودکان و حتی بزرگسالان توصیه نمی شود و نوشیدنی ها و نوشیدنی های کافئین ممکن است ضربان قلب و فشار خون بالا را در گرمای شدید افزایش دهند.

به گفته او ؛ مایعات داغ مانند چای کم رنگ یا برخی از نسخه های نمایشی نیز می توانند به حفظ تعادل بدن در گرما کمک کنند ، به شرط آنکه آنها در یک متعادل و بدون مقدار مصرف شوند. او

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا