سلامت خانواده

پیوند بدون مرز از سلامت روانی و بدن

در سالهای اخیر ، علوم پزشکی به طور فزاینده ای بر نقش حیاتی سلامت روان در بهبود یا تشدید بیماریهای جسمی متمرکز شده است و از دیدگاه روانی ، احساسات و حالات روانی مانند استرس ، اضطراب ، افسردگی و استرس مزمن می تواند اختلال عملکرد بدن را مختل کند. ملاحظه گرفتن وضعیت روانی بیمار ناکافی است. به عبارت دیگر ، سلامت بدن به تنهایی قابل تعریف نیست و باید در تعامل نزدیک با وضعیت روانی مشخص شود.

یکی از مهمترین منابع تولید استرس در جامعه امروز ، درگیری های خانوادگی و فشارهای بین فردی در محیط خانه است. این نوع استرس مزمن به تدریج بر سیستم عصبی فشار می آورد و باعث ایجاد بیماری های مختلف از جمله این بیماری ها ، حتی تحریک سندرم روده ، درد عضلات ، درد عضلات ، درد عضلات می شود ، بنابراین ، تشخیص مناسب ریشه بیماری نیاز به نگاه چند جانبه به وضعیت روانی ، سبک زندگی و ارتباط خانواده دارد.

وجود پیوندهای عاطفی قوی و روابط همدلی در خانواده نقش مهمی در کاهش تنش ها و جلوگیری از بیماری های روانی دارد و حمایت اجتماعی نه تنها باعث افزایش احساس امنیت و صلح در افراد می شود ، بلکه باعث کاهش واکنش های بدن در برابر استرس می شود ، از ایجاد اختلال در اندام های حساس مانند روده و مغز جلوگیری می کند.

مشاوره خانواده دیگر یک شرکت تابعه از روشهای روانپزشکی نیست ، بلکه به عنوان بخش اصلی کل روشهای درمانی شناخته می شود ، و در شرایطی که بیماری جسمی فرد ریشه در استرس های خانوادگی دارد ، اشاره به یک مشاور ، استرس و اضطراب را نه تنها کاهش می دهد ، بلکه می تواند علائم جسمی را نیز بهبود بخشد ، که می تواند به روابط خانوادگی کمک کند و با بررسی روابط و دینامیک. مزمن توصیه می شود که درمانهای دارویی کاملاً پاسخ ندهند.

چگونه مشکلات روانی می تواند بر بیماری های جسمی تأثیر بگذارد؟

Amrullah Ebrahimi ، دکتری در روانشناسی بالینی و عضو هیئت علمی در مصاحبه با گزارشگر IMNA ، یکی از مشکلاتی که در جامعه بسیار شایع است ، تأثیر عوامل روانی بر بیماریهای جسمی ، به ویژه بیماریهای دستگاه گوارش است ، گفت: در حقیقت با افزایش مشکلات روانی ، برخی از بیماری های جسمی می توانند تشدید یا ایجاد شوند.

وی گفت: امروز ما این دیدگاه را در علوم پزشکی مشاهده می کنیم که عوامل روانشناختی می توانند تأثیر قابل توجهی در بیماریهای جسمی داشته باشند ، وی افزود: “تحقیقات نشان می دهد که مشکلات روانی ، به ویژه استرس ، که یکی از مهمترین منابع استرس ، درگیری های خانوادگی است ، عامل مؤثر در درد جسمی است.”

دکتری در روانشناسی بالینی و عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار داشت که استرس می تواند منبع سندرم روده تحریک پذیر و برخی از دردهای قفسه سینه باشد که برخی افراد فکر می کنند مربوط به بیماری های قلبی است و همچنین باعث این اختلالات ، استرس و به ویژه می شود.

نیاز به نهادینه کردن رفتارهای بهداشتی در خانواده

ابراهیمی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که در حال حاضر در برنامه درمانی است ، فواید مشاوره خانواده است: در حقیقت ، اعتقاد بر این است که اگر استرس و درگیری های خانوادگی کاهش یابد و از بین برود ، شکایات جسمی برخی از بیماری ها یا تشدید علائم آنها کاهش می یابد و ممکن است مشکلات روانی کاهش یابد.

وی گفت که اگر ریشه های یک عضو خانواده با مشکلات روانی از جمله استرس مرتبط باشد ، پیشنهاد می شود که فرد و خانواده وی از مشاوره خانواده بهره مند شوند. “در حقیقت ، تلاش ها برای بازسازی روابط و کاهش مشکلات ، استرس و اضطراب در خانه و خانواده انجام می شود.”

دکتری در روانشناسی بالینی و عضو هیئت علمی ، گفت که آموزش و یادگیری استراتژی های استراتژیک ، اضطراب و مشکلات از اهمیت بالایی برخوردار است ، به خصوص برای زوجین ، افزود: قرار دادن یک رفتار بهداشتی و درمانی در خانواده می تواند اختلالات جسمی و اختلالات روانی را کاهش دهد.

پیوند بدون مرز از سلامت روانی و بدن

هنگامی که ساختار ارتباطی در خانواده مختل می شود ، فضای خانه ممکن است به منبع اضطراب ، استرس مزمن و استرس تبدیل شود و در چنین محیطی ، بدن فرد واکنش های غیر طبیعی نسبت به محرک های روانی نشان می دهد و به تدریج علائم بیماری جسمی را ایجاد می کند. بیزاری روابط خانوادگی و فعل و انفعالات سالم بار روانی محیط خانه را کاهش می دهد و بنابراین می تواند به طور مستقیم علائم جسمی را اصلاح کند ، که نه تنها درمان بلکه یک توانبخشی اجتماعی است.

یکی از مؤثرترین راه ها برای جلوگیری از مشکلات روانی در خانواده ، آموزش مهارت های زندگی زوجین و مهارت هایی از قبیل ارتباطات مؤثر ، کنترل استرس ، همدلی ، مدیریت درگیری و مقاومت ذهنی است که باعث می شود زوجین در شرایط دشوار و بدون آسیب به خود و دیگران و دیگران باشند. زندگی اصلی زندگی با گذشت زمان آغاز می شود و به روز می شود.

داشتن شیوه زندگی با جهت بهداشتی ، از جمله تغذیه مناسب ، خواب کافی ، ورزش منظم ، مدیریت احساسات ، تعامل سالم و آرامش ذهنی می تواند به طور موثری از بیماری های ناشی از استرس روانی جلوگیری کند و این شیوه زندگی نه تنها بهبودی است ، بلکه از نظر اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی نیز بر جامعه تأثیر می گذارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا