تأثیر خوردن غذاهای سرشار از پروبیوتیک بر سلامت دستگاه گوارش

کاری غذایی است که در بسیاری از رژیم های غذایی در سراسر جهان استفاده می شود. علاوه بر طعم و مزه خوشمزه و بافت خامه ای آن ، سرشار از مواد مغذی ضروری و باکتری های زنده است که برای سلامتی مفید هستند ، نتایج مطالعات نشان می دهد که استفاده روزانه از آب پنیر می تواند به جلوگیری از بیماری های مختلف مانند دیابت کمک کند و ما در مورد مزایای دیگر کیهان روزانه بحث خواهیم کرد.
افزایش سیستم ایمنی بدن
چچی سرشار از مواد مغذی است که می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و عفونت ها را خنثی کند. پروبیوتیک های موجود در کشک می توانند پاسخ ایمنی را تقویت کرده و خطر عفونت هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش دهند. مصرف غذاهای غنی مربوط به مانند کشک ، می تواند میزان آنتی بادی های موجود در بدن را افزایش داده و توانایی سیستم ایمنی بدن در دفع عوامل بیماری زای مضر را تقویت کند.
سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشید
یکی از مزایای مشهور کشک ، توانایی آن در بهبود سلامت دستگاه گوارش است. باکتری های زنده یا پروبیوتیک های موجود در این مواد غذایی باعث رشد باکتری های سالم روده می شود که به هضم کمک می کند و از مشکلات دستگاه گوارش مانند نفخ ، یبوست و اسهال جلوگیری می کند. نتایج یک مطالعه نشان می دهد که استفاده منظم از کشک می تواند علائم سندرم روده تحریک پذیر و بیماری التهابی روده را کاهش دهد ، پروبیوتیک های موجود در کشک به کاهش التهاب روده و بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
فشار خون را کاهش دهید
فشار خون بالا یک عامل خطر مهم برای بیماری های قلبی عروقی است ، افزودن کشک به رژیم غذایی روزانه ممکن است به کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کند. نتایج یک مطالعه نشان می دهد که بزرگسالانی که هر روز کشک مصرف می کنند ، فشار خون کمتری نسبت به افرادی که کشک مصرف نمی کنند ، فشار خون کمتری دارند.
پیشگیری از پوکی استخوان
پوکی استخوان شرایطی است که با تضعیف استخوان ها و افزایش خطر شکستگی تعیین می شود. استفاده منظم از کشک می تواند به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر پوکی استخوان را کاهش دهد ، کلسیم و ویتامین D در کشک برای حفظ سلامت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان ضروری است و پروبیوتیک های موجود در آن نیز جذب کلسیم را افزایش می دهد و برای سلامت استخوان مفید است.
کاهش احتمال سرطان روده بزرگ
سرطان مختلف روده بزرگ یکی از شایع ترین انواع سرطان در جهان است ، استفاده منظم از کشک ممکن است به کاهش خطر این نوع سرطان کمک کند. نتایج مطالعات نشان می دهد که پروبیوتیک های موجود در آب پنیر می توانند به حفظ تعادل سالم باکتری های روده بزرگ ، کاهش التهاب روده بزرگ و کاهش خطر سرطان روده بزرگ کمک کنند.
کنترل دیابت
یکی از مهمترین مزایای کشک ، توانایی آن در کنترل دیابت است ، دیابت یک بیماری مزمن است که با سطح قند خون بالا مشخص می شود ، تحقیقات نشان می دهد که کشک ممکن است نقش مهمی در کنترل سطح قند خون داشته باشد. علاوه بر این ، استفاده منظم از کشک می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. پروبیوتیک های موجود در کشک به تنظیم متابولیسم گلوکز کمک می کند و منجر به کنترل بهتر قند خون می شود. نتایج یک مطالعه نشان می دهد که افرادی که به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه خود کشک مصرف می کنند ، کمتر از افرادی که کشک نمی خورند در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند.