سلامت خانواده

ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی مواد غذایی در جامعه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Mehdi Ansari Doughah اضافه کرد: ارزیابی حسی به افراد امکان می دهد برخی از کیفیت مواد غذایی را بدون تجهیزات خاص شناسایی کنند و بخرند و مصرف کنند.

وی گفت: “بسیاری از محصولات ، گرچه شیمیایی و میکروبی هستند ، اما ممکن است ظاهری غیرقابل قبول داشته باشند.” آموزش روشهای شناسایی این موارد ضروری است.

انصاری با اشاره به تجربه روزانه مردم در خرید محصولاتی مانند برنج و چای ، گفت: “ما باید شاخص هایی مانند بو ، رنگ ، بافت و ظاهر کلی را آموزش دهیم تا هر کسی بتواند تشخیص اولیه سلامت محصول را انجام دهد.”

وی گفت: ارزیابی حسی مکمل آزمایشات آزمایشگاهی است و می تواند به عنوان راهی برای ترویج ایمنی مواد غذایی ترویج شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا