انتقاد از عدم وجود برنامه های بهداشت روان در جنگ 6 روزه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید محمد جمالیان با تأکید بر لزوم توجه جدی تر به مدیریت روانشناختی این بحران ها ، گفت: “در جنگ 6 روزه ، هیچ خط مشی رسانه ای مشخصی برای مدیریت جامعه وجود نداشت ، و رسانه ها ، از جمله صوتی و حتی فضای مجازی ، نتوانستند محتوای آموزشی تولید کنند.”
وی وزارت بهداشت و سازمان رفاه را به عنوان مقامات مدیریت سلامت روان در بحران توصیف کرد ، و افزود که مدیریت بحران فقط به معنای کنترل جسمی و امنیتی نیست و بخش مهمی از آن مربوط به زمینه سلامت روان است و دولت به تنهایی نمی تواند موفق باشد اما انجمن های علمی و سازمان های غیر دولتی است. می بینم آنها می توانند نقش فعالی داشته باشند و نقش محکمی داشته باشند ، اما مقامات باید از این انجمن ها خواستار مداخله و مداخله شوند.
جمالیانی با انتقاد از اینکه ما دیدیم که به مسائل روانی و روانی جامعه ، به ویژه کودکان و سالمندان در طول جنگ تحمیل شده ، بی اعتنایی دیدیم ، اظهار داشت: متأسفانه بیشتر خانواده ها ، و همچنین پخش و فضای مجازی ، این مسئله را رعایت نکردند ، و ما اخبار وحشتناک و صحنه ها و صحنه های آینده را دیدیم. وزارت بهداشت ، به ویژه وزارت بهداشت ، باید جدی تر ، ورود و ظرفیت انجمن های علمی و سازمان های غیردولتی باشد. می بینم بیشتر استفاده کرد
وی گفت ، با اشاره به نقش مهم رسانه ها و پخش ، رسانه ها باید آموزش داده شوند که چگونه می توانند محتوای هدفمند و آرامش بخش را در موقعیت های بحرانی تولید کنند و وزارت بهداشت باید از طریق روابط عمومی با رسانه ها ارتباط برقرار کند و آموزش های لازم و نکات مهم را برای آگاهی از مردم به منظور کاهش بحران و کاهش اقدامات بحران لازم فراهم کند. مدیریت فضای رسانه ای ، به ویژه برای محافظت از روان کودکان ، باید به یکی از اولویت های کشور تبدیل شود.
جمالیان تأکید کرد: اگر این خلاء جبران نشود ، ما در آینده نزدیک با موجی از اضطراب ، ترس ، پرخاشگری و آسیب های اجتماعی در بین نسل جدید روبرو خواهیم شد. اکنون مقامات باید در این زمینه مداخله جدی و علمی انجام دهند.