اخبار سلامت

10 توصیه بهداشتی برای تهیه و توزیع نذری در محرم

به گفته خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تاسنیم ، در دوره عزاداری تاسوا و اشورا حسینی ، سنت ارزشمند نذر و خوراک جایگاه ویژه ای در بین مردم دارد و بسیاری از هموطنان در حال پخت و پز و توزیع نامزدهای مذهبی و خانه هستند.

توجه به برخی از نکات بهداشتی در روند تهیه و توزیع مصوت ها می تواند ضمانت سلامت عزاداران باشد ، به شرح زیر:

1. پخت و پز غذا در یک محیط کاملاً تمیز و بهداشتی. سلامت با منابع غذایی از جمله شستشوی دست ، ماسک ، دستکش و کلاه های یکنواخت ضروری است.

2. مواد اولیه مورد نیاز برای ساختن نذر از فروشگاه ها و مکان های معتبر و همچنین استفاده از گوشت توزیع شده در کشتارگاه های معتبر و تأیید شده توسط سازمان دامپزشکی را بخرید.

3. غذاهای خام و پخته شده را در یخچال یا یخچال قرار ندهید.

4. بیش از یک بار از روغن سرخ کردن استفاده نکنید.

6. غذاها را در ظروف بسته توزیع کنید.

7. از چای در فنجان های پلاستیکی یکبار مصرف خودداری کنید و از فنجان های کاغذی استفاده کنید.

8. در تهیه و پخت و پز غذا و برنج از نمک های بسته بندی شده ید از سازمان غذایی و مواد غذایی دارو استفاده کنید.

9. بیش از دو ساعت قبل از مصرف غذاهای آماده توزیع را حفظ نکنید. بعضی اوقات نمایندگان و نذورات چند ساعت قبل از مصرف سوگواری ، غذا را بسته بندی می کنند که سلامت عزاداران را به خطر می اندازد.

10. برای توزیع نوشیدنی ها و شربت ها از آب آشامیدنی سالم و یخ های بهداشتی استفاده کنید.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا