مشاهده بهداشت در استفاده از ظروف VASAD – آژانس خبری Mehr | اخبار ایرانی و جهانی

محسن فرهادی ، رئیس مرکز سلامت محیط زیست و کار محیط زیست وزارت بهداشت ، در مورد ظروف مورد استفاده برای توزیع نذر به خبرنگار خبرنگار خبرنامه Mehr گفت: “هر ظروف برای یک استفاده خاص طراحی شده است و باید با توجه به دمای مواد غذایی ، مانند استفاده از ظروف پلی اتیلن شفاف در زیر ظروف موجود در زیر شیشه های مشابه ، آب های سرد برای آب سرد شود.
وی افزود: ظروف یکبار مصرف که دارای مجوز از وزارت بهداشت هستند ، معمولاً توضیحاتی در مورد نوع ماده (مانند پلی اتیلن ، گیاه ، آلومینیوم) ، استفاده مناسب و قابلیت بازیافت دارند. افراد و نمایندگان باید هنگام خرید این موارد را بررسی کنند.
فرهادی گفت: “برای غذاهای گرم ، ظروف آلومینیومی یا ظروف سبزیجات گزینه های خوبی هستند و در صورت مجوز ، این ظروف برای سلامت افراد مشکلی ایجاد نمی کنند ، اما متأسفانه برخی از ظروف غیر مبتلا به تولید شده در کارگاه های غیر رسمی یا کارگاه های یارانه ای به همین ترتیب تولید می شوند.”
غذاهای مصوت ؛ دما ، زمان و ظرف مناسب
وی همچنین در مورد دمای غذا و زمان ذخیره سازی گفت: غذاهای پخته شده روی تابلوها معمولاً با کمی تأخیر توزیع می شوند و این تأخیر باید مدیریت شود ، زیرا اگر غذا بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند ، به خصوص در شرایط گرم فعلی ، احتمال آلودگی و فساد زیاد خواهد بود.
فرهادی ادامه داد: مشاهده غذاها باید در یک ظرف مناسب و مطابق با اصول دما حمل شوند و در هوای گرم ، زمان اقامت محیطی در دمای محیط باید کمتر از دو ساعت محدود شود تا از خطر رشد میکروبی جلوگیری شود.