سلامت خانواده

دستورالعمل های وزارت بهداشت در مورد تهیه شبکه های محرم و صفر – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، در روزهای عزاداری ، به ویژه محرم و صفر ، تهیه غذا به عنوان نذر عزاداران امام حسین (as) در کشور ، Ahlul انجام می شود ، در حالی که تهیه غذاهای سالم یکی از اصول مهم است که دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، برخی از این اصول را برای تهیه غذای سالم ذکر کرده است.

همیشه تمیز کردن را ادامه دهید.

برای افرادی که ممکن است هنگام فرآوری مواد غذایی عطسه یا سرفه کنند ، ضروری است.

دستان مهمترین روش برای انتقال میکروارگانیسم های خطرناک (باکتری ها ، ویروس ها) از یک مکان به مکان دیگر هستند. از دستکش استفاده کنید یک بار هنگام تهیه و پخت و پز استفاده کنید.

قبل از تماس با غذا و هنگام تهیه مواد اولیه حیوانات (شیر خام و گوشت ، مرغ ، ماهی یا سایر محصولات حیوانی) ، لازم است دستان خود را به طور کامل بشویید و ابتدا دستان خود را در زیر آب ذهنی خیس کنید تا دستان خود را بشویید. حداقل 2 ثانیه دستان خود را با صابون بپیچید. دستان خود را زیر آب بشویید و دستان خود را با یک حوله تمیز ، ترجیحاً یک حوله کاغذی خشک کنید. ترکیب آب گرم و صابون کمک می کند.

تمام سطوح و تجهیزات مورد استفاده برای تهیه مواد غذایی را بشویید و ضد عفونی کنید.

تمایز بین “تمیز کردن” و “ضد عفونی” مهم است. “تمیز کردن” روند فیزیکی از بین بردن خرده مواد غذایی است. “ضد عفونی” فرایند ضد عفونی یا تخریب میکروب ها و ویروس ها است. پارچه ها و حوله ها را روزانه تمیز کرده و جایگزین کنید. توصیه نمی شود از اسفنج برای تمیز کردن استفاده کنید. برای جلوگیری از شیوع میکروب ها و ویروس ها از پارچه های جداگانه برای تمیز کردن ظروف و سطوح استفاده کنید.

توجه: 2 میلی لیتر (دو قاشق غذاخوری) محلول سفید کننده خانه را در یک لیتر آب (2 لیوان) حل کنید تا ضد عفونی شود. از این راه حل برای ضد عفونی کردن ظروف ، سطوح و پارچه ها استفاده کنید. از آب جوش نیز می توان برای ضد عفونی کردن ظروف استفاده کرد ، اما مراقب باشید که سوزانده نشود.

غذا را در دمای سالم و سالم نگه دارید.

با نگه داشتن مواد غذایی در دمای زیر 2 درجه سانتیگراد یا دمای بیش از 2 درجه سانتیگراد ، رشد میکروارگانیسم می بینم کاهش یافته یا متوقف شده است.

بیش از دو ساعت غذای پخته شده را در دمای اتاق نگه ندارید. غذای بالغ و فاسد را بلافاصله و ترجیحاً کمتر از 2 درجه سانتیگراد سرد کنید.

بلافاصله بقیه مواد غذایی را نگه دارید و سپس غذا را نگه دارید و حتی در یخچال برای مدت طولانی از غذا جلوگیری کنید. غذای باقیمانده نباید بیش از 2 روز در یخچال بماند و نباید از آن فراتر رود یک بار دوباره گرما دهید.

همیشه از آب سالم و مواد اولیه سالم برای تهیه غذا استفاده کنید.

از آب سالم باید برای شستن دست ها ، ظروف و تجهیزات مورد استفاده برای پخت و پز و خوردن غذا و شستشوی میوه و سبزیجات و نوشیدنی و یخ استفاده شود.

داف سر و صدا سبزیجات و میوه های موجود در آب نمک یا سرکه به عنوان یک ترکیب بی ضرر برای خروج سموم دفع آفات سموم دفع آفات. قبل از مصرف حدود 5 دقیقه در آب نمک برای میوه و سبزیجات توصیه می شود درب میوه ها به طور کلی به انگلی و ضد عفونی کننده و بعد از مرحله حفاری احتیاج ندارند سر و صدا در آب نمک یا سرکه ، برای شستن با آب ساده کافی است ، اما سبزیجات باید جدا شوند.

دستورالعمل های وزارت بهداشت

برای ضد عفونی سبزیجات و میوه ها ، ابتدا دستان خود را به درستی با صابون و آب بشویید ، سپس دستور زیر را دنبال کنید:

اولین قدم پاکسازی اولیه است. در این مرحله ، همه برگ گل زرد ، چوب و گل بالقوه را از سبزیجات جدا کرده و سپس سبزیجات را در آب خالص قرار دهید تا گل جدا شود. به آرامی سبزیجات را از آب جدا کنید.

مرحله دوم انگلی ، در یک ظرف آب ، در هر لیتر ، بین 1 تا 2 قطره مایع است. ماشین ظرفشویی ریختن داف درب برای تهیه سبزیجات به مدت سه تا پنج دقیقه خرگوش جذب مواد شوینده در سبزیجات یا ایجاد سرطان گفته نمی تواند باشد این باعث می شود تخم ها و کیست های انگل اجاره و به سطح آب بپردازند. در این مرحله از شستشو ، باید آب را به آرامی روی سبزیجات تخلیه کرده و سپس سبزیجات را از روی ظرف جدا کنید.

مرحله سوم ، میکروب ها و ویروس ها. برخی از راه حل های ضد عفونی کننده را به ضد عفونی کننده ای که از داروخانه یا سوپر مارکت به آب خریداری می کنید اضافه کنید تا محلول ضد عفونی کننده را بدست آورید. یا نصف قاشق چای پودر عالی آب را در پنج لیتر آب حل کنید و سپس سبزیجات انگلی را از مرحله دوم به مدت 5 دقیقه در این ماده ضد عفونی کننده قرار دهید تا میکروب ها و ویروس ها از بین برود.

توجه: اگر پودر عالی در دسترس نیست ، از جمله 2 قاشق غذاخوری سریع یا 2 قاشق چایخوری سریع مایع سفید کننده یا سفید (هجوم کلریت 2 ٪) در پنج لیتر آب مورد استفاده به عنوان ضد عفونی کننده برای سبزیجات.

مرحله چهارم یک شستشوی ساده برای تأثیر مواد شیمیایی (پودر) است وابسته به رکتال یا سفید و…) در مرحله سوم (میکروب) سبزیجات موجود در آن درب کاملاً از بین رفت. سبزیجات را با آب ساده بشویید تا اثری از کلر وجود نداشته باشد.

در پخت و پز مواد غذایی با کمتر از 2 ٪ روغن اسید چرب و ترجیحاً روغن مایع به دلیل استفاده از آن (به طور خاص برای فرآوری و سرخ کردن ، مایع مخلوط و معمولی برای قایقرانی و برنج (در صورت عدم وجود روغن روغن نیمه جامد استفاده می شود.

هنگام سرخ کردن از روغن سرخ کردن مخصوص و مقدار کمی استفاده کنید.

از بازگشت روغن مورد استفاده به ظرف اصلی یا استفاده مکرر از روغن سوخته خودداری کنید.

قبل از پخت و پز ، پوست مرغ و چربی را برداشته و غذاها را در یک چربی کم بپزید.

از مواد اولیه بهداشتی و پاستوریزه مانند کشک ، شیر یا ماست پاستوریزه کم (کمتر از 0.5 ٪) استفاده کنید.

از نان های بسته بندی سالم ، مجوزهای حقوقی و ترجیحاً Sangak ، Barbarian و Taftoon Brean استفاده کنید.

از نوشیدنی های سالم مانند آب ، ماست پاستوریزه کم کم استفاده کنید و از تهیه انواع نوشیدنی های گازدار خودداری کنید.

غذاها باید با حداقل نمک تهیه شوند و نمک باید نمک ید تصفیه شود.

استفاده از نمک دریایی بدون مجوز بهداشتی ، سنگهای نمکی و نمک نامشخص ممنوع است.

برای خیساندن برنج از نمک تصفیه شده استفاده کنید.

نمک یدیده شده باید در ظروف بسته با پوشش رنگی غیرقابل نفوذ در برابر نور ذخیره شود تا ید آن از بین نرود.

برای جلوگیری از از بین رفتن ویتامین ها در تهیه انواع خورش ها مانند سبزیجات ، کدو و بادمجان ، مواد اولیه مانند سبزیجات ، کدو و بادمجان با روغن کم برای مدت کوتاهی کاهش می یابد.

در تهیه باربیکیو از گوشت ، گوساله یا گاوها سالم و کم استفاده کنید و از مخلوط کردن چربی های اضافی و مواد افزودنی غیرمجاز خودداری کنید.

از گرمای غیرمستقیم برای پخت استفاده کنید و تمام قسمت های باربیکیو به طور یکنواخت پخته و پخته شده است.

اگر برای پذیرایی از شیر یا شیر یا شربت استفاده می کنید ، از گرمای بیش از حد خودداری کنید.

اگر در مواد غذایی از حبوبات استفاده می کنید ، حداقل 2 ساعت قبل از پخت و پز آنها را در آب جوشانده و پس از ریختن آب باقی مانده ، لوبیا را به مواد غذایی اضافه کنید.

ترجیحاً از خرما و کشمش به جای شکر در کنار چای استفاده کنید.

از تهیه چای در فنجان های پلاستیکی شفاف یا مواد غذایی در ظروف پلاستیکی خودداری کنید و از ظروف پلاستیکی یا فنجان های شیشه ای برای تهیه نوشیدنی و غذاهای سرد استفاده کنید.

در توزیع مواد غذایی ، ترجیحاً از ظروف یک بار از استفاده مبتنی بر گیاهی استفاده کنید.

از گرم شدن مکرر خودداری کرده و جداگانه آن را توزیع کنید.

برای تهیه یخ حتما از آب آشامیدنی سالم استفاده کنید.

برای تهیه یخ ، حتما از مکانهای معتبر که دارای مجوز بهداشت و مجوز بهداشتی برای تولید یخ هستند ، خریداری کنید.

غذاهای سرو یا برای غذاهایی مانند زرد ، فرنی یا آلومینیوم یا گیاه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا