بیماران ، قربانی مستقیم جنایات جنگی صهیونیستی

اریج خس این درگیری ها نه تنها به طور غیرمستقیم زندگی بیماران را هدف قرار داد.
وی افزود: حمله به مراکز پزشکی ، به ویژه بیمارستان ها ، به معنای حمله به بیمارانی است که بی دفاع ترین بخش های جامعه هستند.
رئیس انجمن جامعه پزشکی ایران گفت: “بسیاری از بیماران ما به دلیل جابجایی اجباری از دارو و خدمات پزشکی محروم شده اند.” برخی از این بیماران به درمان های حیاتی رادیوتراپی یا جراحی فوری نیاز داشتند ، اما به دلیل ترک ناحیه ناامن ، درمان آنها به تأخیر افتاد. این تأخیرها در بسیاری موارد منجر به مرگ و میر شدید یا عوارض می شود.
وی تأکید کرد که پراکندگی بیماران و برخی از آنها که از مراجعه به پزشک خودداری می کنند ، روند درمانی را مختل کرده و مستقیماً روی آنها تأثیر گذاشته است.
خس وی گفت: تاکنون دو قرارداد با شرکت های داوطلب امضا شده است تا خدمات مشاوره ای رایگان ، آنلاین و از راه دور را به بیماران ارائه دهند. این خدمات توسط پزشکان متخصص ارائه می شود و سعی در جلوگیری از قطع بیماران شده است. این روند ادامه دارد و ما از ظرفیت فضای مجازی برای پوشاندن بیماران در مناطق مختلف استفاده می کنیم.
رئیس انجمن پزشکی داخلی ایران ، با اشاره به اهمیت زیرساخت ها در مراکز پزشکی ، افزود: مسئله کاهش قدرت یا آب محدود به مراکز دیالیز نیست. بسیاری از قسمت های بیمارستان ، مانند آندوسکوپی ، اتاق عمل و حتی برخی از دفاتر ، به تجهیزات الکتریکی بستگی دارند. در صورت قطع برق ، روند درمان قطع می شود. بنابراین ، ما تأکید می کنیم که کلیه مراکز پزشکی ، به ویژه بیمارستان های بالینی ، باید به تولید کنندگان انرژی اضطراری مجهز شوند. حتی دفاتر باید برای موارد اضطراری کاملاً آماده باشند.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد برنامه پشتیبان گیری برای بیماران دیالیز یا سایر بیماران داخلی در صورت تخریب یا تخلیه بیمارستان ها ، گفت: برای هر بیمارستان ، یک مرکز بهداشت همسایه به عنوان پشتیبان در نظر گرفته می شود و در صورت تصادف ، انتقال سریع بیماران به آن مراکز انجام می شود و امیدوارم که این کشور در صلح و سلامتی باشد.