سلامت خانواده

1 میوه تقویت کننده حافظه

مصرف گریپ فروت ، عسل ، کیوی ، نارنجی ، انجیر ، خرما می تواند ذهن فرد را هوشیار کند. آهن یکی از مهمترین مواد معدنی در افزایش حافظه است که آهن بدن کم است ، یادگیری ، تمرکز و توجه کاهش می یابد.

کمبود آهن باعث می شود فرد احساس خستگی و مواجهه با درد و بی حسی کند و قدرت حفظ را از دست بدهد. کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم مواد معدنی هستند که نقش مهمی در عملکرد سلولهای عصبی دارند و مواد مغذی سرشار از این مواد معدنی به آگاهانه کمک می کنند.

غذاهایی مانند شیر ، لبنیات ، سیب ، زردآلو ، موز ، گریپ فروت ، عسل ، پرتقال ، آلو ، گیلاس ، توت فرنگی ، خرما ، سیب زمینی ، دانه روغنی ، سبزیجات برگ سبز ، ماهی و گوشت سرشار از کلسیم ، پتاسیم و ذره بین در بهبود عملکرد سلول مهم هستند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا