رایزنی برای ورود آمبولانس های جدید به کشور

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، جعفر میادافار گفت: “پس از پرداخت پیش پرداخت اولیه ، ما انتظار داریم 400 شاسی آمبولانس به زودی وارد کشور شود. تأمین مالی می تواند 500 آمبولانس جدید در کشور را تا پایان سال توزیع کند.
وی افزود: “ما با دانشگاه ها و فرمانداران مذاکره کرده ایم که ظرفیت مناطق آزاد دارند که در صورت استفاده از این ظرفیت و 50 ٪ از استان ها ، آژانس اضطراری این کشور قادر به خرید 50 ٪ دیگر برای خرید آمبولانس های جدید خواهد بود.”
رئیس سازمان اضطراری این کشور با اشاره به همکاری دانشگاه علوم پزشکی هورموزگان و سازمان اورژانس در تهیه آمبولانس با استفاده از ظرفیت مناطق آزاد ، گفت: 5 آمبولانس در استان هورموزگان وارد شده و وارد آمبولانس های جدید می شوند. این کار همچنین در استان سیستان و بلوچستان با حمایت از استان انجام می شود.
دانشگاه ها و استان های دارای مناطق آزاد (مانند خوزستان و سیستان و بلوچستان ، که دارای چندین دانشگاه و علوم پزشکی هستند) می توانند 50 ٪ از منابع مورد نیاز خرید آمبولانس های جدید را تأمین کنند و 50 درصد دیگر توسط آژانس اضطراری کشور برای پاسخگویی سریع نیازهای آنها برآورده می شود.
وی از آمادگی سازمان اضطراری ایالتی برای همکاری در راه اندازی خدمات اضطراری دریایی در استان بوشور و جزیره خارک خبر داد و خاطرنشان کرد: راه اندازی اضطراری دریایی در جزیره خارک می تواند در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی بوشور به عنوان یک سرویس ارزشمند باشد. سومین پایگاه اضطراری دریایی استان هورموزگان در جزیره بوموس ، با همکاری سازمان اضطراری دانشگاه علوم پزشکی هورموزگان ، یک ماه پیش راه اندازی و فعال شده است. جزایر Qeshm ، Hormuz و Boomusi در حال حاضر تحت پوشش خدمات اضطراری دریایی قرار دارند.
رئیس بخش اورژانس این کشور گفت که نیروهای اورژانس در صدر بحران جنگ 12 روزه در کشور قرار داشتند ، ضمن ستایش خدمات تیم بهداشت ملی ، با اشاره به اینکه برخی از همکاران و آمبولانس های اورژانس در این بحران آسیب دیده اند.
پایان پیام/