نکات مربوط به تغذیه برای حفظ سلامت عمومی در شرایط فعلی

به گفته خبرگزاری IMNA و به نقل از سازمان غذا و دارواحمد اسماعیلزاده بر اهمیت تغذیه مناسب در شرایط بحرانی و در شرایط فعلی که کشور با حملات رژیم دوران کودکی صهیونیستی با آن روبرو است ، توصیه های زیر را به عموم مردم ارائه می دهد:
“به اندازه نیازهای خانگی خریداری کنید: از خرید و ذخیره بیش از حد مواد غذایی خودداری کنید. واحدهای غذایی در کشور با ظرفیت کامل فعال هستند و هیچ نگرانی در مورد فقدان موارد اساسی وجود ندارد.
ذخیره غذاهای سالم و نا پایدارتمرکز روی خانواده ها باید برای تأمین کالری ، پروتئین و مواد مغذی برای تأمین عمر بالایی ضروری باشد.
تأمین آب سالم: دسترسی به آب آشامیدنی سالم در کشور ، اما از قرار دادن بطری های آب معدنی در برابر نور خورشید خودداری کنید.
میزان کالری کافی اما متعادل: در اضطراب و کاهش فعالیت بدنی (به عنوان مثال ، به دلیل کار از راه دور) ، افزایش وزن احتمالاً. کالری باید متناسب با سطح فعالیت باشد و از منابع سالم مانند غلات کامل ، میوه ها ، سبزیجات و حبوبات قابل تهیه است.
مصرف پروتئین کافی: حفظ توده عضلانی ، مصرف منابع پروتئین حیوانی مانند تخم مرغ و گوشت و همچنین منابع گیاهی مانند حبوبات ، سویا و آجیل ضروری است. در شرایط دشوارتر ، پروتئین ها نا پایدار به عنوان کنسرو و آجیل اولویت داشته باشید.
تأمین انرژی از منابع مناسب: برای انرژی ، از کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان ، برنج و حبوبات استفاده کنید.
میوه ها و سبزیجات: میوه و سبزیجات تازه بهترین گزینه برای تهیه فیبر و ویتامین ها هستند. در صورت کاهش دسترسی ، میوه خشک یا کنسرو شده جایگزین خوبی خواهد بود.
غذاهای ناسالم و فرآوری شده را کاهش دهید: از میان وعده هایی مانند چیپس ، پف ، نوشیدنی ، غذاهای آماده مانند سوسیس ، سوسیس ، پیتزا و فست فود خودداری کنید. این غذاها حاوی چربی ، نمک و قند زیادی هستند که به سلامت آسیب می رساند.
مصرف لبنیات و شیر قبل از خواب: مصرف لبنیات ، به ویژه شیر کم چربی قبل از خواب ، علاوه بر تهیه مواد مغذی ، به بهبود خواب و آرامش ذهنی نیز کمک می کند.
با حفظ آرامش ، تغذیه مناسب و اجتناب هدر دادن “منابع غذایی می توانند سلامت فردی و اجتماعی جامعه را حتی در سخت ترین شرایط حفظ کنند.”