غذا به طور مستقیم با مرگ و میر جهانی مرتبط است – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Alireza Raisi با اشاره به رابطه مستقیم بین سلامت و تغذیه ، گفت: “بسیاری از بیماران به دلیل مصرف مواد غذایی که نامشخص است ، ادامه این بیماری یا حتی بیماری های جدید را تجربه می کنند.
وی افزود: “این مربوط به آنچه این ماده ایجاد کرده است نیست ، بلکه مشکل این است که میزان و کنترل آن مواد موجود در مواد غذایی است.” درست همانطور که یک غذا می تواند سلامتی را تضمین کند ، اگر مقدار یا ترکیب غیرعلمی باشد ، می تواند یک تهدید جدی برای سلامتی باشد.
ریزی بر نگاه علمی به موضوع تأکید کرد: حتی تعریف سم مبتنی بر مقدار است. غذایی که برای بدن مفید است می تواند به مقدار اشتباه به سم تبدیل شود.
معاون وزیر بهداشت بر نقش تعیین کننده تغذیه در سلامت تأکید کرد: تغذیه ناسالم ممکن است منجر به چاقی ، مقاومت به انسولین ، دیابت و در نهایت مشکلات بهداشتی بی شماری شود. بنابراین ، نقش تغذیه در زنجیره بهداشت غیرقابل انکار است.
وی گفت: حدود 3 بیماری مربوط به تغذیه ناسالم یا آلودگی مواد غذایی مشخص شده است. براساس آمار جهانی ، سالانه 5 میلیون نفر به دلیل آلودگی مواد غذایی بیمار هستند. یعنی از هر 1 تا 2 نفر یک نفر درگیر این مشکل است.
Raisi ادامه داد: از این تعداد ، سالانه حدود 6000 نفر به دلیل بیماری های مرتبط با غذا می میرند. این آمار نشان می دهد که غذا نه تنها عاملی در سلامت فردی است ، بلکه به طور مستقیم با مرگ جهانی ارتباط دارد.
وی گفت: “سالانه حدود 5 میلیارد دلار برای معالجه بیماری هایی که ناسالم هستند هزینه می شود.” این رقم سنگین اهمیت پیشگیری را حتی روشن تر می کند.
معاون بهداشت و درمان وزارت بهداشت همچنین بر نقش مهم سازمان غذا و داروی و سیستم بهداشتی کشور تأکید کرد و گفت که در حال حاضر حدود 6000 مرکز توزیع و توزیع مواد غذایی در کشور وجود دارد. این میزان نیاز به کنترل ، نظارت و آموزش مداوم را دو برابر کرده است.