سلامت خانواده

امکان نظارت دقیق و مداوم مواد غذایی در کشور – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

مهدی پیرسالیحی ، در کنفرانس روز جهانی ایمنی مواد غذایی ، گفت که سازمان غذا و داروی نقش مهمی در ایمنی مواد غذایی و نظارت بر ایمنی مواد غذایی دارد و افزود: این سازمان از زیرساخت های تخصصی و فنی برای نظارت بر کل تولید مواد غذایی و زنجیره تأمین استفاده می کند.

وی افزود: سازمان غذا و دارو دارای شبکه آزمایشگاهی بزرگی در سطح کشور است که امکان نظارت دقیق و مداوم مواد غذایی را فراهم می کند.

پیرسلی با اشاره به توانایی آزمایشگاه های تخصصی مواد غذایی ، خاطرنشان کرد: آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی این کشور توانسته است مجوزهای بین المللی را بدست آورد و در سطح منطقه ای جایگاه معتبری دارد.

به گفته وی ، ایران از نظر شاخص های ایمنی مواد غذایی از سه کشور برتر کشور برتر است و این موفقیت نتیجه تلاش مجموعه ای از مؤسسات نظارتی و حمایتی است.

رئیس سازمان غذا و داروی با تأکید بر لزوم همکاری بین قاره ای برای تأمین ایمنی مواد غذایی ، افزود: “تعامل مؤثر و سازنده بین سازمان غذا و دارو و سایر مؤسسات مسئول در زمینه غذا تشکیل شده است.”

وی تأکید کرد: نظارت مؤثر بر روند تولید محصولات کشاورزی با شناسایی کامل این محصولات حاصل می شود. جهاد وزارت کشاورزی باید سریعتر عمل کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا