انرژی طبیعی برای کودکان و بزرگسالان – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

ذرت حاوی مقادیر زیادی ویتامین های گروه B است ، به ویژه سد (B1) نیانس (b3) فولات (B9). این ویتامین ها نقش مهمی در تولید انرژی ، سلامت عصبی و عملکرد مغز دارند. سد ذرت برای تقویت حافظه و جلوگیری از کاهش شناختی سالمندان مهم است.
ذرت شیرین انواع محبوب ذرت است ، اما محصولات ذرت تصفیه شده نیز به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند و اغلب به عنوان مواد تشکیل دهنده غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار می گیرند. ذرت مانند هر دانه سالم است زیرا از نظر فیبر و بسیاری از ویتامین ها ، مواد معدنی و ضد اکسیدان ها
فیبر بالا ؛ تنظیم معده
یکی از مهمترین فواید تغذیه ای ذرت ، میزان فیبر محلول در محلول و نامحلول آن است. فیبر حرکات روده را بهبود می بخشد ، یبوست را کاهش می دهد و سطح قند خون را تنظیم می کند. همچنین می تواند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود بخشد.
ذرت حاوی مقدار خوبی از فیبر است. یک کیسه متوسط (1 گرم) پاپ ذرت سینما تقریباً 2 گرم فیبر دارد. این به ترتیب 2 و 2 درصد از ارزش روزانه (DV) برای زنان و مردان است. در حالی که محتوای فیبر انواع مختلف ذرت متفاوت است ، به طور کلی حدود 2 تا 5 درصد از وزن خشک آن را تشکیل می دهد. بنابراین ، یکی از خواص ذرت آب پز مکزیکی یا هر ذرت دیگر کمک به بهبود یبوست و سلامت گوارشی است.
آنتی اکسیدان های طبیعی برای مقابله با بیماری ها
ذرت از نظر آنتی اکسیدان ها بسیار زیاد است و این ترکیبات با کاهش التهاب و خنثی کردن آسیب های رادیکال آزاد به جلوگیری از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی ، سرطان ها و مشکلات بینایی کمک می کنند.
دل شکسته
با توجه به وجود پتاسیم ، منیزیم و فیبر ، مصرف منظم ذرت می تواند در کاهش فشار خون ، حفظ ضربان قلب منظم و بهبود گردش خون مؤثر باشد و تحقیقات نشان داده است که رژیم های غذایی حاوی دانه های کامل مانند ذرت می توانند خطر ابتلا به بیماری قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
سلامت ذرت و استخوان
ذرت حاوی فسفر ، منیزیم و مقداری کلسیم است که همگی برای حفظ چگالی استخوان و سلامت ضروری هستند و می توانند به پاسخگویی به نیازهای استخوان بدن ، به ویژه در زمان رشد ، بارداری یا پیری کمک کنند.
یک گزینه مغذی برای رژیم های غذایی گیاهی و غیر گلوتن
ذرت به طور طبیعی غیر گلوتن است ، بنابراین انتخاب خوبی برای افراد دارای حساسیت به گلوتن است و برای گیاهخواران ، ذرت می تواند بخشی از یک رژیم غذایی پروتئین و پرانرژی باشد ، به خصوص در ترکیب با حبوبات.
ذرت ، چه تازه ، پخته شده ، خشک یا آرد ، سرشار از ترکیبات حیاتی برای بدن است. با ترکیب آن در یک رژیم غذایی روزانه ، می تواند از سلامت سیستم مغز ، قلب ، دستگاه گوارش و ایمنی بدن بهره مند شود.
ذرت یک ماده مغذی موضوع و این سالم است که باعث افزایش سلامت بدن می شود. ذرت حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است و انواع آنتی اکسیدان ها دارد. از جمله خواص ذرت شیرین می تواند سلامت قلبی عروقی ، پیشگیری از دیابت ، افزایش سطح انرژی بدن ، بهبود دید ، کاهش سطح کلسترول خون باشد.
ذرت در یک رژیم غذایی روزانه ؛ ساده ، در دسترس و مفید
بر خلاف برنج یا گندم ، ذرت به راحتی در انواع غذاها ، از سوپ و سالاد گرفته تا کیک و دسر استفاده می شود. ارزش غذایی آن زیاد است و از نظر انرژی گزینه مناسبی برای وعده های غذایی اصلی و مواد مغذی است. افرادی که به دنبال رژیم های سالم ، بدون گلوتن یا هستند پیشرونده آنها هستند ، آنها می توانند با خیال راحت از ذرت استفاده کنند.
سیستم ایمنی بدن را با ذرت تقویت کنید
وجود ویتامین C در ذرت سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این مواد به بدن کمک می کنند تا با عفونت های مزمن ، ویروس ها و التهاب مقابله کند. مصرف منظم ذرت ، به ویژه در فصول سرد سال ، می تواند به افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها کمک کند.
نقش ذرت در سلامت پوست و مو
ذرت حاوی ویتامین A ، ویتامین E و آنتی اکسیدان است که سلامت پوست و مو را تقویت می کند. این ترکیبات از پیری زودرس پوست جلوگیری می کنند و به حفظ رطوبت ، تابش و نشاط پوست کمک می کنند. مصرف داخلی ذرت با استفاده از ماسک های طبیعی بر اساس آرد ذرت نیز در طب سنتی توصیه می شود.
نشاسته ذرت ؛ داروی خانگی در آشپزخانه
نشاسته ذرت ، استخراج شده از دانه های ذرت خشک ، یکی از غذاهای پرکاربرد در پخت و پز است ، اما دارای خواص دارویی است. در کاهش التهاب پوست ، سوختگی های سطحی و حتی مشکلات دستگاه گوارش مانند اسهال خفیف و ترکیبی از نشاسته و آب می تواند به عنوان یک تسکین دهنده طبیعی برای پوست تحریک شده مؤثر باشد.
ذرت شیرین و کودکان ؛ یک انتخاب سالم برای رشد
ذرت شیرین ، که دارای بافت نرم و نرم تر است ، منبع خوبی از انرژی ، آهن ، فیبر و ویتامین ها است و ترکیب ذرت شیرین با برنج ، لوبیا یا سبزیجات یک غذای کامل و خوب برای کودکان است و نقش مهمی در رشد ذهنی و جسمی آنها دارد.