بهداشت و درمان

روزانه ۱.۶ میلیون نفر در جهان به دلیل مصرف غذای ناسالم بیمار می‌شوند

وی گفت: “6 ژوئن ، روز جهانی ایمنی مواد غذایی ، فرصتی برای نگاهی دقیق تر به مسیر غذا از مزرعه به میزهای ما است.” شعار امسال با عنوان “ایمنی مواد غذایی: از علم به عمل” ، بر اهمیت آماده سازی بر اساس شواهد علمی در برابر خطرات غذایی تأکید می کند.

وی تأکید کرد که دانش ایمنی مواد غذایی در دسترس و مفقود است ، و گفت: “دانش عمدتاً برای جلوگیری از بیماری های مرتبط با مواد غذایی وجود دارد ، اما آنچه به توجه جدی نیاز دارد ، اجرای هماهنگ و منسجم این دانش است.”

بار سنگین بیماری های مرتبط با مواد غذایی بر روی سیستم بهداشت

مدیر ملی آب و غذا گفت: “اگرچه بیماریهای مرتبط با مواد غذایی بار سنگینی را به سیستم بهداشتی تحمیل می کنند ، خبر خوب این است که دانش لازم برای جلوگیری از آنها عمدتاً در دسترس ما است.” آنچه به عنوان “پیوند مفقود” در نظر گرفته می شود ، نیاز به اقدام هماهنگ ، جامع و ضرب است.

1.5 میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل غذای ناامن روزانه بیمار هستند

“اهمیت این موضوع را می توان در یک آمار تکان دهنده خلاصه کرد ؛ حدود 1.5 میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل مصرف مواد غذایی ناسالم ، روزانه بیمار هستند. این آمار نشان می دهد که ایمنی مواد غذایی یک شعار نیست ، بلکه یکی از ستون های اصلی سلامت عمومی و توسعه پایدار است. هدف از این روز این است که آگاهی جهانی را افزایش دهد و توجه ما را از بین ببرد و توجه دولت ها و مردم را برای پیشگیری از آنها پیشگیری کند و نیاز به پیشگیری از آنها را برای پیشگیری از آنها پیشگیری کند و نیاز به پیشگیری از آنها را برای پیشگیری از آنها پیشگیری کند و نیاز به پیشگیری از آنها را برای پیشگیری و مدیریت آنها در معرض خطر قرار دهد.

مدیر ملی مراقبت از بیماری های آب و مواد غذایی ، با اشاره به اهمیت عملکردی شعار امسال با عنوان “ایمنی مواد غذایی: از علم تا عمل” ، یادآوری کرد که نقش اصلی مؤسسات مدیریتی در تبدیل دانش علمی به سیاست ها و اقدامات مؤثر است ، و گفت: “این نقشه راه ماست”. یعنی ما دیگر منتظر پاسخ به بحران یا سیل بیماری نیستیم ، این بدان معنی است که ما باید خطرات احتمالی را پیش بینی کنیم ، مسیرهای آلودگی را شناسایی کنیم و راه حل های پایدار برای نظارت و کنترل ارائه دهیم. از دیدگاه بهداشت عمومی ، این به معنای تقویت سیستم های نظارت برای شناسایی و پاسخ سریع به آنها است.

بهبود شناسه و شاخص گزارش دهی

وی گفت: “خوشبختانه ، با تلاش کارکنان بهداشت در سراسر کشور ، سیستم نظارت ما بسیار هوشیار و کارآمدتر شده است.” ما توانسته ایم شاخص شناسایی و گزارش سیل آب و غذا را به طور چشمگیری ارتقا دهیم. به عنوان مثال ، طی پنج سال گذشته ، تعداد سیل های آب و مواد غذایی شناسایی و گزارش شده توسط کارشناسان بهداشت 5 برابر افزایش یافته است.

وی گفت: “این به معنای افزایش بیماری نیست ، بلکه به معنای افزایش توانایی ما در مشاهده و ضبط است که اولین و مهمترین قدم برای حل آن است.” علاوه بر این ، سرعت شورش نیز به روز شده است. در این راستا ، ما در تلاش هستیم تا تعداد سیل هایی را که در کمتر از 2 ساعت مشخص می شوند ، افزایش دهیم تا اقدامات به موقع تری ارائه دهیم.

تولید کننده و تأمین کننده باید سلامت و کیفیت مواد اولیه را تضمین کنند

وی گفت: “تولید کننده و تأمین کننده باید سلامت و کیفیت مواد اولیه را تضمین کنند و آژانس های نظارتی وظیفه تأیید ، نمونه برداری و برخورد با تخلفات را دارند.”

وی افزود: مراکز غذا و توزیع باید در همه مراحل به اصول ایمنی و بهداشت رعایت کنند. افراد و مصرف کنندگان نیز در خود مراقبت ، بهداشت خانه و انتخاب منابع غذایی قابل اعتماد نقش دارند.

Declain گفت که نظارت ، پیشگیری و کنترل اولویت اصلی وزارت بهداشت است و این تنها با همکاری نزدیک همه این محافل از مزرعه تا جدول امکان پذیر است.

چند نکته مهم برای مردم

وی بر نقش افراد در مراقبت از امنیت جدول غذایی خانواده تأکید کرد و گفت: “مردم باید هوشیار باشند و مسئولیت عمل کنند.” تاریخ انقضا ، سلامت ظاهری غذا و مجوزهای بهداشتی را در نظر بگیرید. از اصول ساده مانند شستن دست های خود ، از بین بردن مواد اولیه از پخته شده و پخت و پز به طور کامل استفاده کنید. ایمنی مواد غذایی وظیفه همه ما است و با اقدامات کوچک هر شخص می توانیم جامعه ای سالم تر بسازیم.

تضمین ایمنی مواد غذایی زنجیره ای از مسئولیت های بهم پیوسته است

مدیر ملی مراقبت از بیماری های آب و مواد غذایی تأکید کرد: ایمنی مواد غذایی تضمین شده زنجیره ای از مسئولیت ها است که از آژانس های نظارتی و تولید کنندگان شروع می شود و به جدول هر شهروند ادامه می دهد. روز جهانی ایمنی مواد غذایی در جهان یادآوری می شود که در دنیای غیرقابل پیش بینی امروز ، آمادگی ، آگاهی و عمل مبتنی بر علم کلید محافظت از دارایی های ارزشمند ما ، “سلامتی” است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا