وضعیت باقیمانده سموم و آفات در محصولات غذایی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

مهدی پیرسالیحی ، مهدی پیرسلی ، روز شنبه 21 ژوئن در کنفرانس جهانی سازمان غذا و داروی روز شنبه 6 ژوئن گفت: “روز جهانی ایمنی مواد غذایی روز دوشنبه 6 ژوئن در مرکز بین المللی کنفرانس صدای آمریکا برگزار می شود.
وی افزود: “بیش از 5 میلیون نفر در جهان سالانه غذاهایی از مواد غذایی دارند.” بنابراین ، سازمان غذا و داروی اولویت اصلی ایمنی مواد غذایی را دارد.
پیکلی گفت: “اگر نگران ایمنی مواد غذایی نباشیم ، باید بعداً این مشکل را جبران کنیم.”
رئیس سازمان غذا و داروی ، در مورد بازگشت برخی از محصولات غذایی صادر شده ، گفت: “در زمینه صادرات مواد غذایی ، فقط 4 محصول غذایی خام مورد نظارت و نظارت قرار می گیرند.”
وی گفت: “کالاهایی که برای صادرات تأیید شده اند بسیار کم هستند.”
پیرسلی گفت: “مقدار باقیمانده سموم دفع آفات و آفات در محصولات غذایی بسیار کم است و ما در تلاش هستیم تا همان مقدار را کنترل کنیم.”
وی گفت: “در بحث ایمنی مواد غذایی ، ما باید برویم تا ببینیم ناظران چه کاری انجام می دهند.”
وزارت کشاورزی وظیفه نظارت بر سلامت محصولات غذایی از مزرعه تا جدول را بر عهده دارد.
وی افزود: شناسه محصولات غذایی تا پایان برنامه هفتم انجام می شود.
Pircelehi گفت: “نظارت بر محصولات مواد غذایی قاچاق در وظایف سازمان غذا و داروی نیست و ما فکر می کنیم که چنین کالاهایی می تواند خطری برای سلامت مردم داشته باشد.”