هشدار وزارت بهداشت در مورد ذبح دام در عید الدا

محسن فرهادی امروز – پنجشنبه 15 ژوئن ، گفت که عید الدا یکی از بزرگترین جشنواره های اسلامی است و می گوید: “با افزایش ذبح در این زمان ، رعایت اصول ایمنی و بهداشت بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است.”
وی گفت: “برخی از بیماری های خطرناک ، مانند تب کنگو کریمه ، می توانند با تماس با خون ، گوشت یا ترشحات حیوانات یا با مصرف محصولات حیوانی منتقل شوند.” بنابراین ، قربانی کردن در محیط های بهداشتی تحت نظارت متخصصان ضروری است.
رئیس مرکز بهداشت محیط و کار و کار وزارت بهداشت ، با اشاره به دستورالعمل وزارت بهداشت ، گفت: “دام های زنده باید از مراکز مجاز تحت نظارت شبکه دامپزشکی تهیه شود و ذبح فقط باید در کشتارگاه های رسمی و با تصویب سلامت دامپزشکی انجام شود.”
وی گفت: باید از ذبح دام ها در معابر عمومی ، خانه ها ، پارک ها و مکان های غیرمجاز جلوگیری شود ، زیرا این امر باعث آلودگی محیط شهری و انتشار عوامل بیماری زا خواهد شد.
فرهادی مردم را اضافه کرد مانه آنها ملزم به استفاده از حفاظت شخصی مانند دستکش ، ماسک ، چکمه و هود هستند و پس از پایان کشتار ، دست و ابزار کامل ضروری است. زباله سادا این حیوان همچنین باید در اصل دفع شود و نباید در فضاهای سبز ، جو یا آب سطحی آزاد شود ، زیرا این امر حیوانات موذی را به خود جلب می کند و آلودگی را گسترش می دهد.
رئیس مرکز بهداشت محیط و کار و کار وزارت بهداشت همچنین در مورد مصرف دامهای قربانی هشدار داد و گفت که گوشت باید در دمای 2 درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری شود و سپس در حالی که کبد و کبد دیگر مصرف می شود. کنترل کردن حیوان باید حداقل 2 ساعت در همان شرایط ذخیره و پس از آن استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: رعایت کامل این توصیه ها نه تنها بهداشت شخصی و عمومی را تضمین می کند ، بلکه نشان دهنده مسئولیت مذهبی ، اجتماعی و زیست محیطی هر فرد نیز است.