اخبار سلامت

وزارت بهداشت: جگر خام و نیمه پخته نخورید

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، دفتر بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف کبد خام کم خونی را تسکین خواهد داد ، گفت: اگرچه گوشت و کبد یکی از منابع غنی آهن است ، اما مصرف آن می تواند عوامل بیماری زا و بیماری های عفونی مانند بیماری های عفونی و انگلی را منتقل کند.

به گفته وزارت بهداشت ، برای از بین بردن کم خونی ، باید آن را تضمین کرد و سپس مصرف کرد.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا