از مواد مخفی در بستنی غیرمجاز مراقبت کنید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر رگحسین زیائی ، متخصص آزمایشگاه غذا و پزشکی ، گفت: “شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است ، زیرا شیر محیط خوبی برای رشد میکروب ها است و اگر اصول بهداشتی در تولید ، نگهداری و تأمین ، مصرف کنندگان به ویژه کودکان در معرض خطر باشد.”
وی به وجود باکتری های روده اشاره کرد وابسته به پیشانی در بستنی ناسالم ، این نوع آلودگی می تواند باعث اسهال شدید و استفراغ در کودکان شود. بنابراین ، توصیه می شود بستنی از مراکز معتبر و با فشار بهداشتی خریداری شود.
ضیائی اضافه کرد: با این حال ، رنگ های مصنوعی مانند Sunst زرد وت تارترازین بخش رنگهای خوراکی مجاز است ، اما در محصولاتی مانند بستنی که توسط کودکان استفاده می شود ممنوع است. این رنگ ها می توانند واکنش هایی مانند بیش فعالی یا حساسیت در کودکان ایجاد کنند.
این متخصص آزمایشگاه غذا و پزشکی گفت: “استفاده از رنگ های طبیعی و طعم دهنده هایی مانند زعفران ، کاکائو و عصاره میوه بهترین گزینه برای بستنی ایمن و ایمن است.”
ضیائی توصیه کرد که خانواده ها ، به ویژه در تابستان ، بستنی را با دقت بیشتری بخرند و فقط بستنی را از فروشگاه های بهداشتی مانند سلامتی و نشان های بهداشتی معتبر دریافت کنند. با توجه به ظاهر ، بسته بندی ، ترکیبات ، طعم و رنگ بستنی برخی از مواردی است که می تواند از مسمومیت غذایی به ویژه در کودکان جلوگیری کند. مشاهده این موارد ساده گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده ها است.