سلامت خانواده

نظارت بر گروه بهداشت و درمان شریعت در مورد کشتار در عید الدا فارس – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

حمید رضا ناظمی ، با صحبت با خبرنگار مهر ، در روز عید العادا به موضوع ذبح در عید الدا اشاره کرد و گفت: “5 تیم بازرسی بهداشتی و 4 تیم نظارت مذهبی در مناطق ذبح موقت شهر ، سلامت و احتیاط مذهبی از کشتار موقت شهر ، در سراسر استان فارس ، سلامت و عظم هستند.”

وی افزود: این گروه ها شامل 4 دامپزشک ، 2 بازرس بهداشت گوشت و 4 سرپرست مذهبی هستند که مسئولیت بازرسی های بهداشتی را قبل و بعد از ذبح دارند.

مدیر کل دامپزشکی فارس افزود: همچنین ، 5 کشتارگاه دام در استان کاملاً آماده کشتار دام های قربانی از 9 صبح تا 9 صبح هستند.

ناظمی گفت: مردم استان فارس توصیه های بهداشتی را برای حفظ سلامت بیشتر برای جلوگیری از شیوع بیماری های شایع جدی می گیرند.

سرپرست دامپزشکی فارس در زمان ذبح به اصول ایمنی فردی اشاره کرد و اظهار داشت: از گوشت حیوانات ذبح شده باید به مدت 4 ساعت و کبد به مدت 4 ساعت و کبد استفاده شود. برنامه ریزی مواد غذایی در یخچال در 2 درجه سانتیگراد به مدت 4 ساعت و حتما هنگام برش گوشت و بسته بندی از دستکش استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا